≡ Meniu

LG 55LF592V, televizor cu Web OS 2.0

LG 55LF592V poate fi televizorul ideal pentru sufrageria voastră deoarece e mare și oferă destulă funcționalitate datorită sistemului de operare – Web OS 2.0. Toate televizoarele performante de la LG au același sistem dar versiunea poate să difere. Fiecare brand a optat pentru un sistem de operare mai deosebit și e greu să spui care e mai bun. E clar că televizoarele Smart foarte ieftine nu au Web OS, ci doar câteva funcții Smart elementare.

Alternativele sunt multe deoarece televizoare cu Web OS sunt destul de multe și chiar la prețuri mai mici (diagonală mică). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

LG 55LF592V, televizor cu Web OS 2.0

Orice televizor poate fi folosit ca monitor deci nu ar mai trebui specificat. Porturile HDMI vă permit să conectați mai multe la el și tehnologia wireless WiFi e numai bună pentru cei care dețin un router wireless și vor o conectare la internet fără cabluri. Sistemul audio putea fi mai puternic dar calitatea e una superioară. Ecranul de 139 de cm are o imagine 1080p cu tehnologie Direct LED care e superioară celei Edge LED.

E dotat cu un tuner TV de tip DVB-T/C/S/S2 care e foarte bun însă nu cred că e foarte important cât timp e un televizor cu care puteți viziona filme de pe internet, accesa știri sau socializa. Chiar dacă are un singur HDMI nu cred că e nevoie de mai multe. Probabil că veți conecta un desktop sau laptop la acesta pentru a viziona filme de pe el sau poate vreți să-l folosiți ca monitor. Bineînțeles, mai există și gamerii, care își pot conecta o consolă de jocuri.

Plusuri: arată bine, poate fi pus pe perete, sistem de operare destul de bun, calitate superioară.
Minusuri: nu are un sistem audio foarte puternic.

LG 55LF592V e un televizor destul de avansat care poate înlocui vechiul model și care poate fi ideal pentru o sufragerie în stil modern. Poate fi pus pe o măsuță ori pe perete, depinde cât de mare e sufrageria sau în funcție de cât mobilier aveți în ea. Picioarele sunt destul de elegante și oferă o stabilitate mai bună unui televizor mare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu