≡ Meniu

LG 55LF630V, televizor de 138 cm cu DVB-T2

În ziua de azi ești asaltat cu oferte la televizoare, dar care sunt cu adevărat bune? Dacă te interesează un model care să fie smart și să aibă o diagonală de 138 cm atunci LG 55LF630V ar fi perfect pentru tine. E un model al anului 2015, însă în ciuda acestui fapt nu are rezoluție 4K, ci doar Full HD.
Se adresează celora care vor să savureze la calitate maximă filme Blu-ray, emisiuni TV în format digital (evident că are tuner digital… care e triplu) ori să se joace un joc.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi. Pe acești bani primim un aparat TV cu sistemul de operare webOS 2.0 ceea ce presupune că avem parte de un televizor cu sistem revizuit.

LG 55LF630V, televizor de 138 cm cu DVB-T2

Pe partea de specificații acest model se laudă cu o diagonală de 55 inci, rezoluție 1920×1080 pixeli, conexiuni de rețea și browser web. Ecranul nu doar că are o rezoluție mare, ci are și un panel de calitate care asigură o vizibilitate ok din orice unghi te-ai uita la ecran.
Softul e unul avansat, iar cum Androidul are launcher așa are și acest webOS. E un fel de meniu ușor de utilizat care apare pe ecran.
Instalarea televizorului nu e complicată, iar anumite aplicații/servicii sunt restricționate deoarece în România nu avem acces la unele servicii.

Pro ar fi costul nu prea mare, că arată bine, raportul dintre preț și calitate, că e ușor de utilizat, că vine cu porturi pentru conectarea la net și că imaginea e una de calitate.
Contra achiziției ar fi lipsa rezoluției 4K. Dar, asta nu-i o problemă prea mare deoarece pe piață nu găsim prea multe filme la această rezoluție.

De final pot spune că acest model e unul foarte bun pentru cineva cu o cameră mare care vrea să savureze filme la calitate maximă. Nici cei care preferă posturile HD nu sunt lăsați pe lângă deoarece televizorul vine cu tuner digital triplu. Acest tuner e unul special deoarece vine cu T2, adică cu suport pentru televiziune digitală generația 2 – un standard care va fi implementat și în România la un moment dat.
Alături e prezentat acest sistem de care ziceam mai sus.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu