≡ Meniu

LG 55LF652V, Smart TV de 138 cm cu WebOS

Televizorul LED LG 55LF652V e o variantă 3D cu ecran destul de mare dar un un minus ar putea fi că nu e 4K, dar și așa nu există filme 4K. Majoritatea conținutului e FullHD și de aceea nu are sens să dați mulți bani pe ceva ce nu prea e de folos. parcă se văd ceva mai multe detalii dar ecranul trebuie să fie ceva mai mare. Acesta e o alegere elegantă și e perfect pentru o sufragerie mare. .

Alternative sunt destul de multe deoarece televizoare de 55 de inci sunt destul de multe dar nu toate oferă aceleași dotări. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

LG 55LF652V, Smart TV de 138 cm cu WebOS

Sonorizare mi se pare peste așteptări deoarece are un sistem cu ieșire de 20W, tehnologii avansate și altele. E vorba de generație 2015 care aduce destul de multe noutăți. Bineînțeles, în acest preț oferă și tehnologie de imagine 2D-3D care convertește singur imaginea. E nevoie de ochelari 3D dar voi puteți vă uitați la filme chiar și în modul clasic – 2D. Pe partea de imagine are: diagonală de 138 cm, imagine FullHD, Triple XD Engine, Dynamic Clear White etc. Mai sunt și alte tehnologii care îmbunătățesc experiența

Tunerul digital al acestui model e de tip DVB-T2/C/S2 care e mai mult decât satisfăcător. Playerul integrat e ideal pentru redare multimedia dar poate avea și mai multe funcții (la alte televizoare vine doar cu înregistrare USB).

La capitolul conectivitate stă destul de bine deoarece are: LAN, WiFi, trei HDMIuri, Scart, component, slot CI+ etc. Caracteristicile speciale sunt următoarele: browser web, aplicații+jocuri, Miracast, DLNA, MHL, HbbTV, suport pentru Magic Remote etc.

Plusuri: are software cu WebOS, 900 Hz, WiFi, tuner TV performant, calitatea sunetului.
Minusuri: nu are Magic Remote inclusă.

LG 55LF652V e o alegere perfectă dacă vreți ceva mai special pentru sufragerie dar poate fi pus și în alte încăperi spațioase. Poate fi folosit ca un monitor pentru PC ori consolă, dar nu poate fi folosit în același timp pentru mai multe, dar nici nu prea aș vedea sensul. Oricum, seriile noi oferă dotări superioare, un design mai plăcut și multe altele.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu