Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

LG 55LH6047, Smart TV cu Triple XD Engine și difuzoare de 40W

Televizorul Smart LG 55LH6047 face parte din seria LH 6000 și poate ați observat, designul e similar chiar dacă unele caracteristici sunt diferite. Acest brand e unul destul de experimentat și nu văd de ce ați alege altul, în special că oferă ce e mai bun pe televizoarele sale. Nu-mi plac televizoarele anumitor branduri chiar dacă pot costa chiar pe jumătate deoarece nu au interfață prietenoasă, sunetul nu e la fel de plăcut și imaginea trebuie să fie cât mai naturală.

Alternativele sunt multe până în acest buget dar nu veți găsi multe televizor Smart cu același ecran la un preț foarte atractiv. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

LG 55LH6047, Smart TV cu Triple XD Engine și difuzoare de 40W

Calitatea imaginii e foarte importantă atunci când alegeți un televizor mare. Acesta e cât 4 monitoare de 27 de inci și rezoluția e tot FullHD. Pentru a mări claritatea și contrastul, producătorul a optat pentru Triple XD Engine. Bineînțeles, un televizor ca acesta poate avea și imagine 4K, dar prețul poate fi cu 50% mai mare ori chiar dublu, depinde de dotările incluse. Chiar și rata de refresh joacă un rol important când vizionați filme de acțiune sau vă jucați jocuri de pe consolă, iar la acesta e suficient de mare pentru a reduce efectul de blur.

Sonorizarea e destul de puternică cu acele difuzoare incorporate – 2*20W. Pe partea de conectori are: tehnologie WiFi, LAN, slot CI+, port pentru căști, trei porturi HDMI și multe altele. Oricum, cele anterior menționate sunt și cele mai des utilizate. Caracteristicile speciale ale acestui televizor sunt destul de bune și pot fi regăsite și pe variantele mai mici ale aceleași serii: WiDi, Miracast, DLNA, dar și altele. Sistemul de operare WebOS 3.0 vine și el cu câteva funcții în plus care nu trebuiesc neglijate.

Plusuri: arată destul de bine, sunet puternic, imagine foarte clară, preț foarte bun, fiabilitate.
Minusuri: nu sunt.

Nu orice brand poate oferi televizoare precum LG 55LH6047, iar dacă nu vi-l permiteți nu veți regreta că ați ales varianta de 80 sau 108 cm. Anumite serii oferă variante mai mai multe, adică de la 102 până la 200 cm, dar depinde și ce vreți să aibă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu