≡ Meniu

LG 55LH615V, TV smart cu webOS 3

LG 55LH615V e un televizor nou cu ecran de 139 centimetri, rezoluție FHD și sistem de operare webOS. Analizând costul de achiziție observăm că e un aparat adresat celora cu un buget mediu.
Un model precum acest aparat se adresează celora interesați de un aparat cu care să poată vedea divertisment din multiple surse precum și să intre pe net (pentru știri ori cumpărături) întrucât are browser.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul cu funcționalitate ridicată.

LG 55LH615V, TV smart cu webOS 3

Aspecte pozitive

Vine cu un sunet ok deoarece are o putere RMS de 2X10W, iar sunetul are caracteristica dts. Acest aspect presupune că o să auziți sunetul din fișiere *.mkv.
Imaginea e una clară datorită diagonalei de 139 centimetri, a rezoluției 1920×1080 pixeli și PMI 900. Evindet că există și alte avantaje legate de imagine pentru care cineva s-ar orienta înspre acest model, iar unul foarte important e că are tuner digital triplu. Altă țări au Freeview sau Saorview gratis prin tunerul DVB-T, dar la noi dacă vrem să vedem televiziune digitală (calitate HD) atunci trebuie să plătim și beneficiem de ea prin tunerul DVB-C (și cardul CI+).
Vine cu o sumedenie de porturi printre care aș enumera 3 HDMI-uri, două USB-uri și porturile pentru conectarea la net. Se poate folosi LAN, dar eu recomand să vă conectați la Internet prin wi-fi.
Pentru a elibera din spațiul din cameră puteți să-l montați pe un perete, iar acest lucru e realizabil prin intermediul unui suport 200×200.

Aspecte negative

Din păcate nu vine cu Android, iar rezoluția ecranului nu e UHD. Aceste aspecte nu sunt chiar așa de importante deoarece sistemul cu care vine are aplicații diverse (Netflix, Youtube etx), iar de la o anumită distanță nu se vede diferența dintre Full HD și 4K.
Poate că pentru unii ecranul e prea mare, iar dacă vreți ceva mai mic atunci vă recomand un model de 43 inci.

Concluzie

Dacă vrei un televizor modern, dar care să nu coste mult atunci modelul 55LH615V de la LG ar fi recomandarea mea. Prin modern se înțelege soft smart, ecran subțire și tuner digital.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu