Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

LG 55LH630V, televizor cu imagine mare și sistem de operare WebOS 3.0

LG 55LH630V e cel mai mare televizor din serie și dacă vreți un televizor similar dar mai ieftin, vă recomand varianta de 108 cm. Sunt serii care arată destul de similare cu cea de jos însă dacă l-ați pune pe perete nu cred că ați mai putea spune ce serie este. Spun asta pentru că cea mai mare deosebire estetică între televizoare e suportul, iar rama e destul de subțire. Nu cred că l-aș pune pe perete deoarece are un stativ destul de interesant și poate da un plus de eleganță, în special, dacă masa e și ea destul de elegantă.

Ca și alternative, aș putea lua în calcul variantele din alte serii dar și modelele mai mici din aceeași serie (dotările sunt aceleași). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

LG 55LH630V, televizor cu imagine mare și sistem de operare WebOS 3.0

Calitatea imaginii nu e dată doar de specificații, ci și de tehnologii, iar acest brand oferă Triple XD Engine pe cele mai bune televizoare și nu numai. Rata de refresh trebuie să fie mare pentru a viziona un film de acțiune fără imagini blurate, dar la televizoarele noi nu mai e o problemă. Totuși, la cele 4K trebuie să țineți cont și de procesor pentru a beneficia de fluiditate. Orice televizor poate fi folosit ca un monitor, deci dacă e menționată funcția de monitor, trebuie să știți că nu e ceva special. Conectare se face cu un cablu HDMI și trebuie alese niște opțiuni pe PC/laptop dar și pe televizor.

Caracteristicile speciale sunt următoarele: WiDi, Miracast, DLNA, Time Shift, Sleep Timer, On/Off Timer și Simplink.

Plusuri: arată foarte bine, are o versiune nouă de Android, destule porturi HDMI, wireless, design elegant.
Minusuri: nu sunt.

LG 55LH630V chiar dacă nu pare a fi cu mult mai mare decât unul de 108 cm, diferența se poate observa în realitatea deoarece dimensiunea e pe diagonală. Cu alte cuvinte, un televizor de 60 de inci e cât patru televizoare de 30 de inci, deci prețul ar fi justificat. În cazul de sus, televizorul e cât patru monitoare de 27 de inci, deci imaginea va fi destul de mare și clară pentru că are Triple XD Engine.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu