≡ Meniu

LG 55UB850V, televizor Ultra HD cu funcții Smart

LG 55UB850V e o alegere foarte bună datorită tehnologiei 3D, imaginii 4K, designului etc. Un televizor 4K nu putea fi accesibil deoarece imaginea e foarte detaliată și mare (e cât 4 imagini FullHD). Deci nu are sens ca producătorii să lanseze televizoare 4K de dimensiuni reduse. E bine că tehnologiile avansează, astfel televizoarele actuale se mai ieftinesc și voi puteți să înlocuiți televizorul actual cu unul de ultimă generație. Cu acesta, numai trebuie să schimbați televizorul în următorii ani și are multe tehnologii incorporate. Nu mai e nevoie de periferice sau de un player multimedia extern.

Alternative sunt destul de multe ținând cont de prețul actual. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

LG 55UB850V, televizor Ultra HD cu funcții Smart

Pe partea de specificații are: sistem audio 2.0 cu difuzoare de 20 W, sunet clar II, Triple XD Engine, Tru ULTRA HD Engine Pro, 24p Real Cinema, Picture Wizard III și altele. Un tuner TV de tip DVB-T2/C/S2 poate recepționa posturi TV la calitate superioară. Puteți să vă conectați wireless la internet și e nevoie de un router. Există routere cu tehnologii și avansate iar unul performant e și scump. Vă recomand unul dual band și dacă se poate să aibă suport WiFi ac (viteză de transfer bună pentru periferice wireless).

Ca și caracteristici speciale are: 1000 Hz, Magic Remote (telecomandă specială pentru televizoare Smart), MHL (redare media prin USB), Miracast, playerul integrat suportă destul de multe tipuri de fișiere, Dual Play, webOS etc. Puteți naviga pe web, socializare, folosi diverse aplicații însă nu o veți putea face la fel de ușor ca pe un laptop sau pe o tabletă.

Plusuri: refresh de 1000 Hz, tehnologie de conversie 2D-3D, design elegant, imagine 4K, sunet puternic etc.
Minusuri: nu e prea ieftin.

LG 55UB850V nu e un televizor obișnuit și se poate observa din nume (reies ecranul și seria). Jos am pus un clip cu acest televizor și din care se poate observa mai bine designul elegant. E bine, să fiți în pas cu noile tendințe iar sufrageria poate deveni un mini cinema cu un așa televizor. Puteți să-l montați pe perete dar kitul de montare nu e inclus, trebuie achiziționat ulterior.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu