≡ Meniu

LG 55UF675V, televizor de 138cm cu tuner HD triplu

LG 55UF675V e un televizor foarte avansat din punct de vedere tehnologic și al afișării imaginii în sensul că are rezoluție 4K, sistem de operare normal (nu e smart) și poate fi montat pe un perete cu ajutorul unui suport Vesa 300×300 de aici. Sunetul e și el de calitate întrucât vine cu suport dts, dar calitatea nu poate fi comparată cu cea a unui sistem 5.1.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care vine doar cu lucruri care contează, adică imagine clară și diagonală generoasă de 138 centimetri. Nu are suport pentru tehnologie 3D și nici OS avansat, două lucruri care ar fi ridicat prețul aparatului.
Alături am pus o poză pentru a vă face o părere despre cum arată. Poți observa că arată extrem de bine.

LG 55UF675V, televizor de 138cm cu tuner HD triplu

Pe partea de specificații acest model se laudă cu faptul că are o diagonală de 55 inci (în centimetri vine vreo 138 centimetri), multiple porturi și tuner digital triplu. Acest tuner e unul din generația 2 și te va ajuta să vizionezi posturi HD de la cablu, satelit ori televiziunea terestră.
Multitudinea de porturi e utilă pentru conectarea unui sistem audio ori a unui player cu Android.

Pro achiziția unui astfel de aparat ar fi prețul nu prea mare, că vine de la un brand ok și că are multiple porturi.
Contra ar fi lipsa unui sistem care să aibă browser ori diferite lucruri utile unui televizor de ultimă generație. În ziua de azi e bine ca un TV să aibă aplicații și browser pentru a intra rapid pe net atunci când în cadrul emisiunilor sunt pauze publicitare ori lucruri prea puțin interesante.

De final pot spune că acest model e unul foarte avansat din puncte de vedere hardware. Mulțumită ecranului de 55 inci o să-l poți pune într-o cameră de zi mare sau chiar pe terasa unui local. Deci, poate fi utilizat în scopuri comerciale, nu doar acasă.
Mi-aș fi dorit să pun și un clip cu acest televizor, dar fiind un model nou nu există review-uri video, pe moment.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu