≡ Meniu

LG 55UF6807, televizor cu webOS și wifi

LG 55UF6807 e un televizor modern cu ecran de 140 centimetri, rezoluție 4K și sistem de operare webOS. Fiind un aparat nou vă dați seama că are wireless integrat, iar dacă vreți să vedeți filme de pe Netflix atunci acest lucru e posibil deoarece e un aparat care suportă acest serviciu.
Poate fi utilizat și ca un aparat normal deoarece are tuner digital triplu, iar din această o să puteți vedea posturi TV la calitate HD.

Nici nu aș putea spune că are un cost prea mare deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care arată bine și afișează niște imagini de calitate superioară. Din imaginea de alături, dar și din din clipul de la final poți vedea mai bine cum arată acest model.

LG 55UF6807, televizor cu webOS și wifi

Pe partea de caracteristici se evidențiază cu ecranul mare de 55 inci, cu sistemul audio 2.1 și cu rezoluția 3840×2160 pixeli.
Softul e unul dintre cele mai avansate de pe piață deoarece e vorba despre webOS cu suport pentru aplicații.
Numărul de porturi e unul decent deoarece are port de rea, HDMI și USB.
Multă lume vrea să-și cumpere televizor cu Android și de aceea trebuie să vă spun că softul din acest aparat e foarte similar Android deoarece suportă aplicații și vine cu un launcher unde sunt puse principalele funcții.
Comandarea aparatului e una destul de simplă, iar în acest sens vă va ajuta o telecomandă opțională numită Magic Remote.

Pentru achiziția modelului acesta ar fi că nu costă mult, că arată bine, fiabilitatea crescută și că are wireless integrat.
Contra achiziției ar fi faptul că nu are mai multe HDMI-uri. La aceste porturi poți conecta mai multe aparate cum ar fi playere multimedia ori sisteme home cinema.

Deci, dacă te interesează un televizor care să poată fi utilizat la Netflix, la filme 4K și la canale TV în format HD (digital) atunci modelul de față ar fi recomandarea mea.
Am pus alături și un review video la acest aparat pentru a vă face o părere despre el. Sper să înțelegeți ceva din el.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu