≡ Meniu

LG 55UF7727, Smart TV de 55 inci

Un televizor precum LG 55UF7727 o să te ajute să vezi conținut 4K, filme Blu-ray și să vizitezi diferite site-uri prin intermediul browser-ului web din dotare. Fiind un televizor Smart al anului 2015 acesta vine cu dotat cu noul sistem de operare webOS, fiind revizuit față de versiunea din 2014.
Televizorul e unul numai bun pentru camere mari, iar dacă vrei să-l pui pe un perete atunci acest lucru e unul posibil.

Costul de achiziție nu pot spune că ar fi unul mare deoarece televizorul are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat modern cu o interfață intuitivă și cu suport pentru redarea diferitelor fișierelor moderne.

LG 55UF7727, Smart TV de 55 inci

Specificațiile sunt bune deoarece ecranul e unul mare de 138 centimetri, rezoluția e 3840×2160 pixeli, iar tunerul TV e unul triplu (în țara noastră vă va fi utilă doar partea DVB-C).
Pe partea de porturi acest televizor se remarcă prin faptul că are incorporate porturi HDMI, USB și că are WiDi (acest ultim port e util doar în cazul în care și laptopul are așa ceva). WiDi e o alternativă la HDMI, cu diferența că e un port wireless.
Poate că nu o să aveți mari așteptări de la soft, dar vă spun că e unul foarte avansat deoarece suportă aplicații și jocuri.

Lucrurile pozitive în cadrul acestui model ar fi costul de achiziție corect, că e Smart TV, imaginea foarte clară (suportă 4K la 60FPS), că vine cu telecomandă LG Magic Remote și altele.
Lucruri care pe mine mă deranjează ar fi că sunetul nu e așa de puternic (are 35W care e mai mult decât la altele, dar tot nu e suficient) și că nu are Android.

De final putem spune despre acest model că e unul foarte bun din toate punctele de vedere. Sunetul e cu suport dts, iar pentru a beneficia de un sunet mai calitativ vă recomand un sistem audio deoarece sunetul e deficitar la televizoarele plate pe motiv că nu au unde să bage difuzoare mai puternice.
Din clipul alăturat poți vedea mai bine cum arată softul de care ziceam mai sus.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu