≡ Meniu

LG 55UF7787, televizor cu Web OS 2.0 și imagine Ultra HD

Imaginea oferită de LG 55UF7787 e una superbă deoarece e detaliată, refreshul e mare și culorile naturale. Chiar dacă nu are Android, există și alte sisteme de operare care pot concura cu el – Tizen și WebOS. Acestea sunt prezente doar pe anumite televizoare de la alte branduri. Fiecare producător alege un sistem de operare și cu fiecare generație îl e îmbunătățit astfel încât să rămână principala alegere pentru utilizatorii fideli.

Dacă nu vi-l permiteți atunci se poate o alege o variantă mai mică cum e cea de 101 cm, iar caracteristicile tehnice sunt aceleași. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

LG 55UF7787, televizor cu Web OS 2.0 și imagine Ultra HD

Imaginea acestui televizor e una suficient de bună dacă redați filme 1080p sau 4K (nu prea sunt multe filme 4K). Televizoarele mai avansate măresc calitatea filmelor 1080p comparativ cu cu cele clasice. Sunetul mi se pare destul de puternic și clar, motiv pentru care nu mai e necesar un sistem audio suplimentar ori unul home cinema.

Nu voi enumera toate acele tehnologii de imagine și sunet deoarece sunt foarte bune. Pe partea de dotări, acest televizor dare chiar și port USB 3.0 dar și două USBuri 2.0. Caracteristicile speciale țin de partea software adică dacă nu ar fi avut WebOS nici nu cred că ar fi avut vreuna dintre ele. Există televizoare Smart .cu funcții destul de restrânse deoarece nu au sistem de operare, și nici nu le recomand celor care vor un model Smart. Mai bine dați un ban în plus și nu veți regreta alegerea făcută.

Plusuri: interfața și opțiunile oferite de WebOS, designul elegant, imagine destul de bună și altele.
Minusuri: nu prea sunt.

LG 55UF7787 poate concura cu multe modele Smart de 55 de inci chiar și de la alți producători, doar că nu sunt chiar identice, adică pot oferi ceva în plus sau în minus. Poate că vă doriți tehnologie 3D, dar nu și imagine 4K, însă televizoarele noi mai mari au imagine 4K (e standard). Cel mai bine, se poate observa din poza de jos și veți observa că există variante și mai mici (cea de sus e cea mai mare).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu