≡ Meniu

LG 55UF8507, TV 138 cm cu sunet Harman Kardon

LG 55UF8507 e un televizor care are o diagonala de 55 inci și vine ca o alternativă cu ecran mai mare la LG 49UF8507. E un televizor premium pentru cei care vor o imagine de foarte bună calitate și sunet excepțional (chiar dacă are 2x10W, sunetul are amprenta Harman Kardon).
Nu e curbat, dar imaginea e la fel de calitativă și de aceea poți să-l folosești în cazul în care vrei să-ți faci un cinema acasă.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care se prezintă bine pe partea soft, hardware și de afișare a imaginii.

LG 55UF8507, TV 138 cm cu sunet Harman Kardon

Caracteristici care te-ar interesa la acest model ar fi ecranul mare cu diagonală de 138 centimetri (o transformare aproximativă din 138 centimetri), rezoluția UHD (3840×2160) și softul avansat webOS 2.0. Acest soft e defapt un sistem de operare revizuit care poate concura cu Android sau Tizen (e întâlnit pe televizoarele anului 2015 ale Samsung).
Are numeroase porturi și conexiuni, cele mai importante fiind Wi-Fi, WiDi, USB 3.0 și HDMI. Conectarea la net se poate face prin intermediul portului wireless fiind cea mai bună soluție deoarece în acest fel veți avea mai puțin cabluri atârnate prin casă.
Pentru controlul televizorului vă puteți folosi de telecomanda magică LG Magic Remote. Aceasta e una unică și o întâlnim doar la LG.
În cazul în care te uiți la posturi TV atunci trebuie știut că acesta are tuner digital triplu, iar partea T și S sunt din generația a doua.

Avantajele achiziționării unui televizor precum acesta ar fi că nu are un preț exagerat, că vine cu un ecran foarte clar (mulțumită panelului clar și rezoluției ridicată), multitudinea de porturi, softul avansat (are chiar și browser).
Contra achiziției ar fi că nu suportă aplicații cum o face Androidul. În esență nu ai nevoie de prea multe aplicații, ci doar de browser și cea de Youtube, acestea fiind întâlnite pe televizoarele moderne.

Deci, dacă te interesează un televizor cu ecran mare și un soft ok atunci acest model ar fi o recomandare din partea mea.
Din clipul postat alături poți vedea sistemul cu care vine acest TV.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu