≡ Meniu

LG 55UF950V, televizor 4k cu webOS v2

Pentru cei interesați de televizoare premium recomand modelul LG 55UF950V. Vine cu rezoluție 4k, cu webOS 2.0, multiple porturi și caracteristici superioare de imagine. Diagonala de 55 inci (asta vine vreo 138 centimetri) îl recomandă pentru camere mari și de aceea eu zic că poate fi utilizat pentru un home cinema acasă.
Se adresează celora care vor un televizor de excepție cu o diagonală suficient de mare așa încât imaginea să se vadă clar.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi. Mulți vor spune că are un preț cam piperat, dar e un televizor avansat, cel mai scump la el fiind ecranul și hardware-ul care ajută la afișarea unei imagini de calitate.

LG 55UF950V, televizor 4k cu webOS v2

Specificații care te-ar interesa la el ar fi ecranul măricel de 138 centimetri, panoul de o calitate superioară, că are suport pentru 4K (3840×2160 pixeli) și softul avansat.
M-am tot uitat să văd ce refresh are și am ajuns la concluzia că are refresh real de 200 Hz și refresh soft de 1250 Hz. Mai exact pe net am găsit că are 1000 Hz ca rată de procesare, Motion Hertz de 2300 Hz, 1250 Hz UCI și 200 Hz reali. Cei de la LG nu specifică nimic de refresh și probabil că știu de ce. Oricum, e un refresh bun în condițiile în care televizoare Full HD pe la 2000 lei au 60Hz.
Poți conecta o mulțime de aparate la el grație disponibilității a 4 HDMI-uri. Un lucru care nu trebuie să uiți să-l cumperi e un sistem audio, chiar dacă TV-ul are difuzoare integrate de 60W.

Îl recomandă că are un refresh bun, că are rezoluție 4K (e de 4 ori mai mare decât 1080p – Full HD), disponibilitatea tunerului triplu și că are panel IPS.
Singurul minus ar fi costul de achiziție mai mare.

De final pot spune că acest televizor e bun pentru omul de rând, dar și pentru un mic mogul. Unii vor afirma că aruncă bani pe geam cu un așa TV, dar imaginea e mai de calitate decât la alte televizoare din această perioadă care au 4K și ecran de 55 țoli.
Alături am pus și un clip pentru a-ți face o părere despre cum se prezintă sistemul de operare al acestui televizor.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu