≡ Meniu

LG 55UH600V, televizor cu sistem de operare WebOS 2.0

LG 55UH600V e una dintre cele mai mari variante care le puteți cumpăra de la acest brand și care cred că are un preț justificat. Designul pare să fie destul de similar cu ce am mai văzut până acuma și nu sunt modificări (eventual doar la piciorușe, au o altă formă). S-a cam renunțat la clasicul stativ în favoarea celor două piciorușe pentru că-i dă un plus de eleganță dar și stabilitatea e mai bună.

Alternativele sunt multe dacă luăm în calcul televizoare de la toate brandurile ori televizoare cu ecran diferit. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

LG 55UH600V, televizor cu sistem de operare WebOS 2.0

Gama nouă oferă destul de multe, dar pe parcursul anului s-ar putea să existe noutăți însă nu prea multe deoarece și așa mi se par destul de avansate televizoare. Dacă vă doriți un televizor care să vă dea pe spate, luați unul curbat cu imagine 3D și nu cred că o să mai fie nevoie de altul vreo câțiva ani. La capitolul conectivitate, televizoarele Smart nu duc lipsă de nimic. Accesoriile incluse sunt cele standard: telecomanda clasică, niște manuale de utilizare și cablul alimentare.Telecomanda Smart nu e inclusă și trebuie cumpărată ulterior, dar numai dacă vă este de folos.

Poate fi pus pe perete cu un suport VESA 300 cu 300, pentru a economisi spațiu în sufragerie. Ținând cont de dimensiunile sale, trebuie pus doar într-o cameră mare pentru a-l privi de la o distanță suficient de mare. Deci trebuie să țineți cont și de acest aspect când îl cumpărați ori optați să-l puteți într-un colț al camerei și nu pe mijlocul peretelui.

Plusuri: sistem audio puternic, imagine clară și detaliară, tuner TV decent, tehnologii WiFi și bluetooth, interfața Smart și multe altele.
Minusuri: nu are cea mai nouă versiune de WebOS.

LG 55UH600V e unul dintre cele mai avansate modele oferite de acest brand dar nu e și cel mai nou. După cum bine știți, în fiecare săptămână lună vedem tehnologii tot mai avansate pentru acestea, astfel că producătorii lansează serii îmbunătățite. Din păcate, prețurile sunt ceva mai mari dar poate că nu vă deranjează.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu