≡ Meniu

LG 55UH605V, televizor de 139 cm cu imagine 4K

Televizorul LG 55UH605V poate fi o alegere suficient de mare pentru o sufragerie deoarece diagonala e de 139 cm. Poate că nu sunt multe modele UH605V, dar sunt destul de multe serii oferite de acest brand care sunt apropiate, iar variantele sunt interesante (chiar pentru bugetul oricui). Televizoarele Smart mai ieftine de la acest brand vin cu webOS doar că nu e vorba de cea mai recentă versiune ci cu prima, deci acel televizor nu e chiar atât de avansat. Nici nu vă recomand un model prea mic deoarece detaliile trebuie să fie cât mai vizibile.

Majoritatea posesorilor au o părere bună despre acest model și nu văd de ce nu l-ați alege. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

LG 55UH605V, televizor de 139 cm cu imagine 4K

Nu e nevoie de Android, pentru că acest sistem de operare oferă interfață la fel de prietenoasă și cu suficiente opțiuni. Sistemul audio al acestui model e de 20W și tehnologiile îmbunătățesc calitatea. Imaginea de 55 de inci e suficient de mare, chiar și pentru cei mai pretențioși dintre voi. În general, televizoarele mari sunt și Smart, adică are WebOS, iar caracteristicile tehnice sunt mai bune pentru că sunt însoțite de tehnologii avansate ca: 4K Upscaler, PMI 1200, True black 3D, Color Mapping, HDR Pro și altele.

Conectivitatea e foarte bună la un televizor Smart de dimensiuni generoase și de cele mai multe ori nu-i lipsește mai nimic. Totuși, unii ar prefera o tehnologie wireless bluetooth pentru a putea conecta un periferic wireless fără adaptor (de exemplu, o tastatură wireless).

Caracteristicile speciale ale acestui model sunt prezente și la alte serii similare dar și la variantele cu ecran diferit: webOS, Magic Zoom, Magic Mobile Connection, Multi-view, Smart World, browser web, WiDi, Miracast, DLNA, procesor Quad Core etc.

Plusuri: caracteristici speciale decente, performanțe ridicate, WebOS 3.0, imagine foarte clară.
Minusuri: nu sunt.

LG 55UH605V face parte din cea mai recentă generație de televizoare de la acest brand care impresionează prin performanțe și dotări. Poate că din clipul de mai jos că puteți face o idee despre această nouă generație și nu cred că veți regreta alegerea făcută.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu