≡ Meniu

LG 55UH661V, televizor cu webOS 3.0 și design Ultra Slim

LG 55UH661V e un televizor al anului 2016 care e dotat cu ecran de 139 centimetri și cu diferite facilități premium printre care aș aminti două intrări de antenă, rezoluție 4K, sunet DTS, 3 intrări HDMI și conexiuni de rețea. Eu recomand să-l conectați la net prin wireless deoarece e cel mai facil.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care te va ajuta să savurezi divertisment de calitate. Alături am atașat o imagine pentru a vă face o opinie despre aparat. Aspectul e unul care atrage la acest model întrucât e un TV subțire (Ultra Silm), iar culoarea gri e una prezentă la aparatele premium.

LG 55UH661V, televizor cu webOS 3.0 și design Ultra Slim

Pe partea de caracteristici acest model e unul care se laudă un un sunet decent (ieșire de 20W și DTS la filme *.mkv), imagine perfectă (rezoluția e 3840×2160 pixeli), tuner digital triplu, două intrări de antenă și posibilitatea montării pe un suport 200×200.
Softul cu care vine la pachet e webOS 3.0, fiind diferit de 2.0, iar interfața diferă de la o țară la alta întrucât unele aplicații nu funcționează în anumite țări (de exemplu Netflix nu funcționa până de curând în România).

Pentru achiziția acestui model ar fi că arată bine, prețul nu prea mare, mulțimea de dotări, ușurința în utilizare și extensibilitatea sistemului de operare (cu diferite aplicații).
Contra achiziției ar fi că nu are OS Android. Sistemul webOS e unul foarte avansat și poate concura cu succes cu orice alt sistem de pe televizoarele moderne.

Concluzia mea legată de acest model e că-și merită banii, fiind un aparat de generație nouă cu multe facilități. În trecut un TV cu dotări pe jumătate cât acesta avea un preț care trecea câteva sute de milioane, dar acum au devenit foarte accesibile.
Alături am pus și un clip pentru a vă face o părere despre cum arată acest model. Cred că observați că e vorba despre un model cu un design nou și de culoare gri. Inclusiv culoarea ne spune că televizorul e unul premium.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu