≡ Meniu

LG 55UH668V, TV cu webOS 3 și ecran 4K

55UH668V de la LG e un televizor cu rezoluție 4k și un ecran superb care are panel IPS. Această generație a anului 2016 e una cu un design specific și cu un ecran subțire care face ca TV-ul să arate precum un tablou… dacă o să-l montați pe un perete.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care are integrate cele mai noi tehnologii și un soft de excepție numit webOS 3.0. Alături se poate vedea și cum arată un astfel de aparat, iar la final am pus un video preview.

LG 55UH668V, TV cu webOS 3 și ecran 4K

Pe partea de specificații are tuner digital triplu (partea pentru cablu și terestru e din generația 2), iar ca porturi RF are două. Asta înseamnă că are două intrări de antenă.
Pentru conectarea la net avem la dispoziție LAN și wireless. Alte porturi care te-ar interesa ar fi HDMI și WiDi. Ambele fac cam același lucru, dar HDMI e cu fir, iar WiDi e fără fir.
Modelele din seria UH668V pot fi utilizate ca monitoare, și în acest fel poți vedea filme de pe laptop la o calitate superioară.
Sunetul e unul ok cu diferite caracteristici superioare, dar nu poate concura cu un sistem audio 5.1 precum acestea.
Playerul multimedia e unul avansat și te va ajuta să vezi filme de pe memorii USB ori de pe harduri externe. În acest fel nu mai trebuie să conectezi un laptop. Legat de conectarea unui laptop trebuie să precizez că se poate face prin HDMI și WiDi cu condiția ca laptopul să aibă așa ceva, adică HDMI și WiDi.

Pentru achiziția acestui model ar fi că arată bine (e subțire, are culoare gri precum aparatura premium), poate fi montat pe perete, vine cu multe porturi la pachet, dispune de două intrări de antenă, are conexiune de rețea și tuner digital triplu.
Contra achiziției ar fi că nu are Android.

Deci, dacă vrei un TV în față căruia să beneficiezi de divertisment de calitate atunci acest model ar fi recomandarea mea. E foarte util celora care au abonament Netflix, dar și pasionaților de meciuri (poți să-l folosești pentru vizionarea lor la calitate HD).
Alături puteți vedea cum arată acest model și funcțiile pe care le are.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu