≡ Meniu

LG 55UH7507, televizor 4K cu ecran de 139 centimetri

LG 55UH7507 e un televizor smart al anului 2016 care vine cu cel mai nou webOS, rezoluție 4K și tuner digital triplu. Diagonala e una mai mare de 139 centimetri și din această cauză poți monta televizorul pe un perete pentru a mai elibera din spațiul din cameră.
Televizorul de față se adresează celora interesați să savureze filme la intensitate maximă ori să vadă posturi TV la calitate HD.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care vine cu multe tehnologii utile care ajută la vizionarea fără pierderi de detalii ale filmelor ori emisiunilor TV. După aspectul său gri poți vedea că televizorul e unul premium nu doar ca tehnologie, ci și ca design.

LG 55UH7507, televizor 4K cu ecran de 139 centimetri

Pe partea de caracteristici acest model e unul care se laudă cu ecranul măricel de 55 inci (aproximativ 139 centimetri), rezoluția 3840×2160 pixeli și sistemul de operare webOS 3.0. Diagonala mare îl face perfect pentru o terasă ori pentru o cameră de zi.
Conectarea la net se poate face cu sau fără fir, eu recomandându-vă să o faceți fără fir deoarece e mai ușor.
Sunetul de unul decent, iar pentru ceva mai de calitate vă recomand să conectați un sistem home cinema.

Pentru achiziția acestui model ar fi prezența a două intrări de antenă, că are wireless integrat, cele 3 porturi HDMI, disponibilitatea Vesa 300×300 (suporturi compatibile găsiți aici), tunerul digital triplu și funcția monitor.
Contra achiziției ar fi că nu are sistem Android, dar ce are preinstalat e oarecum echivalent deoarece are browser, Netflix și suport pentru alte aplicații.

Deci, dacă ești interesat în a vedea un film la calitate bun atunci modelul acesta ar fi recomandarea mea. LG e unul dintre cele mai bune branduri când vine vorba despre un televizor nou și tehnologia integrată e una foarte avansată. În trecut doar televizoarele de sute de milioane aveau două intrări de antenă, dar acum prețurile au coborât foarte mult în favoarea noastră.
Din clipul de alături poți vedea cum arată acest model și că are un soft avansat și simplu de utilizat.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu