≡ Meniu

LG 55UH7707, aparat smart de culoare gri

Televizorul LG 55UH7707 e unul de generație nouă adresat celora interesați de un aparat premium cu multe porturi și cu un soft avansat. Dar, nu numai acestea sunt dotările TV-ului de față, ci și rezoluția de calitate și sunetul surround Harman Kardon.
Față de alte aparate similare, acesta are două intrări de antenă (RF In), iar asta ne dă de înțeles că putem conecta un cablu de satelit și unul de la furnizorul de cablu. Tunerul TV e unul triplu de tipul DVB T2, C și S2.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care vine cu o mulțime de caracteristici superioare pe partea de imagine. Iar legat de sunet trebuie spus că și el e unul superior cu DTS și alte caracteristici.

LG 55UH7707, aparat smart de culoare gri

Televizorul de față are o diagonală de 139 centimetri, iar rezoluția e una de 3840×2160 pixeli așa încât imaginea e una perfectă dacă și sursa (emisie TV, filme Blu-ray, stream etc) e una de calitate. Sunetul e și el unul foarte bun, dar pentru un sunet și mai bun aș recomanda un home cinema cum ar fi acestea.
Tunerul digital din aparat e unul triplu, iar asta e în avantajul tău întrucât nu vei avea nevoie de receptoare pentru a vedea diferite posturi TV.

Pentru achiziția acestui model ar fi că arată bine, că vine cu sistem webOS, posibilitatea montării pe un perete (suporturi 300×300 găsiți aici), că are porturi de rețea și fiabilitatea crescută.
Contra achiziției ar fi că nu are Android. Sistemul care îl are preinstalat e unul echivalent prin prisma posibilității extensiei sale cu aplicații.

Deci, dacă te interesează un model care să te ajute să vezi conținut din orice sursă atunci acest model ar fi recomandarea mea. Sistemul de operare nu e Android, dar tot e unul foarte avansat cu aplicații pentru cele mai uzuale servicii online cum ar fi Netflix, Youtube și altele.
Am pus alături și un clip pentru a vedea cum arată acest model, fiind prezentat și la salonul CES. Cred că se poate vedea cât de calitativă e imaginea de pe acel TV.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu