≡ Meniu

LG 55UH8507, televizor Super Ultra HD de 139 cm

LG 55UH8507 e una dintre cele mai mari modele de pe piață care fac parte din gama 2016. Noile modele au un design specific – finisaj argintiu, stativ, rotunjit și ramă îngustă. E bine că toate modelele noi arată la fel (cum e cel din clipul de la final), astfel puteți distinge ușor gama nouă, dar și numele seriei e diferit (ceva mai mare). De fiecare dată, seria evidențiază câteva caracteristici ale televizorului – dimensiune, tip ecran, generație etc.

Nu oricine are un buget așa de mare și puțin sunt dispuși să dea mulți bani pe un televizor. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

LG 55UH8507, televizor Super Ultra HD de 139 cm

Are un sistem audio impresionant deoarece e integrat, difuzoarele sunt puternice, iar caracteristicile speciale sunt conforme cu piața. Chiar nu așa mai vedea rostul unor boxe clasice, eventual, doar dacă vă place muzica cu bass sau efecte audio ca la cinema. Pe partea de imagine, are un display 4K de 139 cm, o mulțime de tehnologii de imagine care nu le-aș mai enumera deoarece mi se par foarte bune și sunt prezente la alte modele noi. Nu are sens să mă repet și pot fi aceleași ca la alte branduri, doar denumirea poate fi diferită (scopul fiind același).

Porturile unui televizor sunt importante atunci când nu aveți alt model mai avansat și vreți să conectați o consolă, un player sau un laptop la acesta. O modalitatea mai simplă de a reda conținut media e prin intermediul aplicațiilor oferite ori de pe un stick USB (dacă aveți un laptop de pe care să copiați). Dimensiunile sale sunt rezonabile pentru o sufragerie dar nu vă oprește nimeni să-l puneți într-un dormitor.

Plusuri: are multe porturi, imagine 4K, sunet clar și puternic, design elegant și WebOS.
Minusuri: nu prea sunt.

LG 55UH8507 arată similar cu modelul de mai jos doar că există unele diferențe. Se poate observa telecomanda specială care un plus pentru orice model de la acest, iar dacă nu e inclusă trebuie luată ulterior. Eu consider că merită să faceți acea investiție deoarece e un televizor ceva mai deosebit decât restul.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu