≡ Meniu

LG 60LB650V, televizor Smart cu imagine 3D

LG 60LB650V e un televizor destul de bun și care poate fi ideal pentru o sufragerie dar și pentru un dormitor. Alegere televizorului se face în funcție de cât de mare e acea cameră dar și în funcție de buget (cât dispuneți). Arată excelent pe o măsuță TV dar și pe perete, e alegerea voastră cum vreți să-l puneți.

Dacă vreți ceva mai mare ori mai mic, această serie oferă modele cu diagonale destul de diferite. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

LG 60LB650V, televizor Smart cu imagine 3D

Iluminarea LED e prezentă mai la toate televizoarele, însă software-ul WebOS e destul de rar. Acest brand a optat pentru el dar viitor pare să fie Android. Există câteva televizoare cu el și mi se pare decent deoarece mărește suportul media. Sunetul e puternic și clar cu acele tehnologii, deci nu cred că mai are sens să vi le enumăr.

Imaginea de 152 cm e suficient de mare pentru a viziona un film de la 3-4 metri distanță. E foarte important la ce distanță poziționați televizor față de voi. Adică dacă-l puneți aproape de voi, mai bine alegeți un televizor mic. Chiar și la capitolul imagine are multe tehnologii. Un televizor așa de performant are și multe porturi (HDMI și USB), ca voi să puteți conecta

Multe caracteristici ale acestui model țin de faptul că e un televizor Smart și sunt în general tehnologii: Cloud, DLNA, WiDi, WiFi Direct, Miracast, MHL etc. Nu sunt incluse accesorii ca și Magic Remote, cameră web etc. Ele trebuie achiziționate ulterior dacă vreți să le folosiți, de aceea nu e nici foarte scump acest televizor.

Plusuri: are funcția MHL 2.0, suportă telecomanda MagicRemote, ochelarii 3D sunt incluși, arată foarte bine și rata de refresh de 500 Hz.
Minusuri: nu e accesibil pentru oricine.

LG 60LB650V e varianta de 60 de inci a acestei serii dar există și variante de 50 și 47 de inci. Nu ar fi exclusă o variantă și mai mare, dar nu prea aveți unde să o puneți și costă foarte mult. Când alegeți un televizor mai mare de 60 de inci, aș recomanda unul cu imagine 4K deoarece e la modă și calitatea imaginii e splendidă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu