Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

LG 60UH6157, televizor LED cu funcții Smart

Televizor LED LG 60UH6157 e unul de tip Smart deoarece are WebOS 3.0 care e ultima versiune de pe piață. Acesta oferă o interfață destul de plăcută cu multe funcții utile și concurează cu Tizen, Android și Firefox. Celelalte sistem de operare sunt puțin diferite și sunt prezente pe televizoarele altor branduri. Sunt destul de multe televizoare mari la prețuri destul de atractive și care cred că v-ar interesa. Arată ca multe alte modele premium de la acest brand dar și așa deosebirile sunt destul de multe când vine vorba de caracteristici tehnice (în general, variantele mai scumpe sunt mai performante).

Acesta poate ține locul unui model mai vechi deoarece are caracteristici destul de bune. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

LG 60UH6157, televizor LED cu funcții Smart

E vorba de un model Smart care poate fi folosit ca monitor pentru o consolă de jocuri. Modelele non Smart sunt destul de puține deoarece utilizatorii vor un televizor mai deosebit pentru sufragerie sau dormitor, iar modelele mici nu necesită sistem de operare. Sunetul acestui televizor e destul de puternic și nu cred ar fi necesar un soundbar. Totuși, există modele cu ieșire audio destul de puternică și care costă destul de mult (depinde cu ce dotări vine).

Puteți folosi un router wireless pentru a vă conecta wireless la internet și să nu mai folosiți cablul de rețea. Conectivitatea e forate importantă la un gadget cu atâtea dotări incorporate, dar nu e cazul aici.

Caracteristicile speciale sunt următoarele: tehnologie WiDi, Miracast (ideal dacă aveți un telefon compatibil), DLNA, procesor Quad Core, SimpLink, Magic Zoom, Multi-view, browser web etc. Poate fi montat pe perete cu un kit de montare care nu costă mult și suportă chiar și alte dimensiuni.

Plusuri: are caracteristici tehnice decente, rată de refresh bună, design elegant, multe porturi, tehnologii interesante etc.
Minusuri: nu am găsit.

LG 60UH6157 poate fi cea mai bună variantă pentru sufragerie deoarece oferă un sistem de operare bun, arată bine și e suficient de performant. În general, televizoarele Smart excelează la capitolele sunet și imagine, deci nu prea aveți ce să-i reproșați.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu