Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

LG 60UH7707, televizor UHD la promoție

LG 60UH7707 impresionează la toate capitolele și chiar nu am ce să-i reproșez deoarece are un sunet destul de clar, imagine detaliată și naturală, interfața e prietenoasă și altele. Nu e cel mai mare din serie dar nici cel mai mic, totuși sunt diferențe de preț între ele și e normal să fie așa. Am pus poza de jos pentru a vedea că rama televizorului e foarte subțire și imaginea mai că ajunge până în margine. Nu m-ar mira ca viitoarele televizoare să fie fără ramă.

Din numele său reiese că are o imagine destul de mare – 151 cm, iar seria e una destul de avansată (cu cât e mai mare cu atât mai bine). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

LG 60UH7707, televizor UHD la promoție

Caracteristici tehnice și tehnologiile ale acestui model sunt aceleași ca și cele ale variantelor de 123 cm, 139 cm și 164 cm. Bineînțeles, singurele diferențe între ele sunt diagonala și prețul :). Veți beneficia de un sunet clar și puternic, motiv pentru care un home cinema ar fi inutil dar nu aș putea spune că nu ar fi ceva mai bun.

Ca oricare alt televizor și acesta poate fi pus pe perete pentru a economisi spațiu iar kitul de montare trebuie să fie compatibil. Caracteristicile speciale sunt numeroase și majoritatea sunt prezente pentru că e vorba de un televizor Smart: procesor Quad Core, WiDi, Miracast (ideal dacă aveți un smartphone), DLNA, Time Shift, SimpLink, Magic Zoom, conexiune Magic Mobile, Multi-view și browser web.

Plusuri: are procesor cu patru nuclee, sunet clar III, ușor de folosit – WebOS, design premium – argintiu, multe dotări și altele.
Minusuri: nu oricine și-l permite.

Sunt foarte puține televizoare de 60 de inci fără sistem de operare, adică fie Non Smart. În general, doar televizoarele mici nu au sistem de operare dar și acelea tind să devină tot mai bune. LG 60UH7707 e un exemplu bun că generația nouă oferă ceva în plus și nu prea are multă concurență. Doar cele mai cunoscute branduri oferă astfel de tehnologii și caracteristici tehnice pe un televizor. Prezentarea de jos vă ajută să faceți alegere corectă:

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu