≡ Meniu

LG 60UH8507, televizor SUHD Smart cu imagine 4K

Televizorul Smart LG 60UH8507 are tehnologie SUHD pentru o imagine cât mai reală, sunet de 40W cu subwoofer și interfață WebOS. Alte branduri au optat pentru un alt tip de sistem de operare, iar WebOS e prezent doar pe LG-uri. Androidul pare să fie prezent pe multe televizoare dar nu pare să fie singura alternativă (mai sunt și cele cu Tizen și Firefox OS). Fie alegeți televizorul după preferințe/buget, fie după sistem de operare. Eu aș alege un televizor în funcție de caracteristicile tehnice deoarece calitatea imaginii e foarte importanță, dar să nu uităm și de preț. Probabil, aveți o limitată care nu doriți să o depășiți sau nu sunteți dispuși să dea prea mult pe un televizor.

Alternative sunt toate modelele mai mici dar cu aceleași caracteristici, iar dacă nu veți găsi prea multe, atunci optați pentru altă serie. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

LG 60UH8507, televizor SUHD Smart cu imagine 4K

Caracteristicile de imagine sunt foarte bune: imagine Ultra HD, unghiuri largi de vizibilitate, ecran de 151 cm, refresh excelent și altele. Mai toate televizoarele Smart mari au imagine 4K și restul dotărilor sunt corespunzătoare. Noile televizoare nu mai necesită boxe exterioare, media playere sau un desktop/laptop în apropiere pentru a reda conținut media. Cu un televizor inteligent, economisiți spațiu în sufragerie și nici cablul de rețea nu mai e necesar pentru a vă conecta la internet (aveți nevoie de un router wireless).

Sunt prezente multe tehnologii de imagine dar și de sunet pe acesta, deoarece e vorba de o serie avansată cu caracteristici interesante. Accesoriile incluse sunt: cablul de alimentare, manualul de utilizare, telecomanda.

Plusuri: multe porturi HDMI, tehnologie bluetooth, imagine 4K, poate fi montat pe perete, design elegant.
Minusuri: nu oricine și-l permite.

LG 60UH8507 e un model destul de avansat și care are un design pe măsură. E destul de ușor să distingeți un televizor clasic de unul modern, deoarece designul e ceva mai atrăgător la cele moderne. Un televizor nou nu trebuie să fie neapărat Smart, poate fi fără sisteme de operare. Nu recomand televizoarele Smart fără Web OS deoarece nu oferă prea multă funcționalitate și interfața e banală.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu