≡ Meniu

LG 65UF850V, televizor Smart 4K 3D cu Magic Remote

LG 65UF850V e o alegere foarte bună pentru cei care vor un televizor de ultimă generație. Are multe funcții și cu siguranță nu se compară cu interfața oferită de un televizor Smart entry-level (acelea nici măcar nu au WebOS). Am pus o poză cu acesta pentru a vedea cam cum arată, iar clipul de la final e mai util pentru a vedea dotările (în special porturile). Poate fi pus pe perete pentru a economisi spațiu în sufragerie/dormitor sau poate că nu aveți o masă TV prea mare. Acest brand e unul cu experiență în acest domeniu, de aceea îl recomand.

Dacă vi se pare prea scump, vă recomand un televizor mai mic dar imaginea 4K e obligatorie pentru o experiență pe măsură. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

LG 65UF850V, televizor Smart 4K 3D cu Magic Remote

Caracteristicile de imagine sunt multe ca la oricare alt model dar și tehnologiile sunt importante. Același lucru pot spune și despre sunet, dar e unul integrat deci un sistem audio extern e peste unul integrat. Cu siguranță se observă diferențe între un televizor 4K și unul FullHD, în special dacă rata de refresh e diferită și ea. Spre deosebire de un televizor FullHD, la un televizor 4K rata de refresh trebuie să fie mult mai mare chiar și procesorul trebuie să fie Quad Core și nu Dual Core. Dotările sale sunt numeroase și e normal să fie așa.

Caracteristicile speciale sunt următoarele: web browser, aplicații, jocuri, DLNA, WiDi, Miracast și multe altele. Nu pot spune că îi lipsește ceva însă nu are tehnologii de interacțiune (acelea sunt tehnologii avansate).

Plusuri: poate fi montat pe perete, multe porturi HDMI și USB, arată excelent, e inclusă telecomanda specială.
Minusuri: nu e foarte ieftin.

LG 65UF850V e unul dintre cele mai avansate televizoare de la acest brand ;i care poate concura lejer cu alte televizoare de la alte branduri. Sistemele de operare sunt diferite, altele pot avea Android sau Tizen iar acesta are Web OS care mi se pare foarte bun. Nu are importanță ce sistem are ci doar cât de ușor ajungeți la ce vă doriți, dar și dacă are toate funcțiile necesare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu