≡ Meniu

LG 65UF950V, televizor foarte mare cu tehnologie 3D

LG 65UF950V nu poate fi comparat cu orice televizor și e genul de televizor care trebuie pus pe o măsuță deoarece are un stativ foarte interesant. Bineînțeles, televizorul poate fi pus pe perete dacă aveți spațiu și trebuie un kit de montare mai deosebit. Ceva mai mic și mai accesibil e varianta de 138 cm a aceleași serii. Nu oricine și-l permite iar dacă vă gândiți să vă luați unul, ar trebui să profitați de acea reducere, dacă e prezentă. Cu un așa televizor, chiar nu mai veți avea nevoie de altul mulți ani de acum încolo.

Merită să profitați de promoție deoarece economisiți bani chiar și pentru a lua un router performant ori chiar un telefon. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

LG 65UF950V, televizor foarte mare cu tehnologie 3D

Ecranul său e unul de tip SUHD dar nu e curbat ca și la cele Samsung. Sunetul e puternic deoarece e de 40 W și de tip 4.2. Imaginea e una destul de mare deoarece e de 65 de inci, însă există serii care oferă televizoare și mai mari. Tehnologiile de imagine au un rol foarte important în ceea ce privește calitatea sa. Cu așa dotări, televizorul nu mai are nevoie de alte periferice și nici nu prea le văd sensul. Cu un așa televizor puteți economisiți spațiu și nici nu veți găsi cabluri în jurul său deoarece nu mai trebuie un sistem audio ori un media player extern.

Porturile sale sunt următoarele: USBuri 2.0, USB 3.0, patru HDMIuri, Scart și altele. E însoțită de noua generație de telecomandă Magic Remote de la acest brand și alți producători oferă variante similare.

Plusuri: toate acele dotări și funcții Smart, designul modern, ecran foarte mare, calitate video și audio superioară.
Minusuri: nu există mai multe variante mici.

LG 65UF950V e varianta de 164 cm iar o alternativă mai ieftină e cel de 138 cm, dacă vreți aceeași dotări. Însă, există serii similare care au un stativ mai diferit pentru cei care nu vor ceva identic, dr țin la performanțe. Deasemenea, un televizor fără tehnologie 3D e unul ieftin dar e o experiență mai plăcută atunci când vizionați un film 3D.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu