Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

LG 65UH600V, televizor Smart Ultra Slim cu WebOS 2.0

Televizorul LG 65UH600V a fost lansat la începutul anului motiv pentru care nu are cel mai bun suport software, dar sistemul de operare WebOS e foarte bun chiar și la versiunea 2.0. Doar dacă aveți deja un televizor cu WebOS 2.0, ar trebuie să alegeți unul ceva mai nou dar oricum cel de jos are o diagonală impresionantă. Designul televizorului e destul de interesant și pentru a fi montat pe perete, trebuie să cumpărați un kit de montare care nu e foarte scump dar trebuie să fie de tip VESA 300 (adică pentru televizoare mari).

Alternativele sunt destul de multe în acest buget dar nu și cu ecran la fel de mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

LG 65UH600V, televizor Smart Ultra Slim cu WebOS 2.0

Acest televizor e cel mai mare din serie, iar unul care arată identic și oferă în mare același lucru e cel de 139 cm din aceeași serie UH600V. Sistemul audio integrat e de 20W și e însoțit de tehnologii audio decente care îmbunătățesc calitatea. Chiar și pe lângă acele caracteristici de imagine, televizorul prezintă tehnologii precum: True black, 3D Color Mapping, UHD Mastering Engine, 4K Upscaler etc. Pe partea de dotări nu-i lipsește nimic deoarece are numeroase porturi HDMI și USB, iar conectivitatea wireless nu lipsește.

Pentru o sufragerie mare aveți nevoie de un televizor pe măsură și pentru a vă face o idee despre el ori varianta mai mică, v-am postat la final un clip. De asemenea, veți vedea interfața sa și calitatea video/audio oferită de acesta. Noile televizoare nu mai au nevoie de sisteme audio suplimentare, media player sau de un laptop în apropiere. Poate că anul viitor, vom vedea televizoare cu consolă pentru jocuri incorporată, până atunci vă puteți bucura de jocurile 2D oferite de anumite televizoare.

 

Plusuri: poate fi montat pe perete, preț bun pentru un ecran atât de mare, porturi numeroase, calitate video excelentă.
Minusuri: nu sunt.

LG 65UH600V e cel mai mare din serie și nu aveți de ales între multe modele cum e la alte serii. Pentru cei care nu s-au decis încă, vă recomand clipul de mai jos. Cu siguranță, veți face alegerea corectă după ce-l vizionați ;).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu