≡ Meniu

LG 65UH661V, TV cu webOS și rezoluție UHD

LG 65UH661V e un televizor apărut de curând care are rezoluție Ultra HD, diagonală de 164 centimetri și tuner digital triplu. Softul integrat e unul avansat, fiind vorba de webOS.
Ceva interesant la modelul acesta e faptul că vine cu două intrări de antenă, iar în acest fel o să aveți acces la mai multe posturi fără a scoate vreun cablu.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat foarte bun pentru realizarea unui mic cinema. Sunetul e și el unul ok cu suport dts, dar va trebui să vă conectați și un sistem audio performant.

LG 65UH661V, TV cu webOS și rezoluție UHD

Modelul 65UH661V e unul dotat cu un ecran de 164 centimetri care are rezoluție 3840×2160 pixeli și unghiuri de vizualizare aproape de perfecțiune.
Conectarea la net se poate face cu sau fără fir, eu recomandând a doua variantă în cazul în care aveți router wireless.
La el se poate conecta un laptop deoarece are 3 porturi HDMI, unul putând fi conectat/utilizat în acest sens. Dacă tot am menționat de porturi atunci trebuie să vă mai spun că are și două USB-uri cu capabilitatea de a citi fișiere multimedia.
Hardware-ul e unul ok, fiind vorba despre procesor quad core care va ajuta la o rulare fluentă a meniurilor.
Pe partea software se laudă cu sistemul de operare echivalent Android și care are suport pentru aplicații, dar și web browser.

Pentru achiziția acestui model ar fi aspectul plăcut (a împrumutat multe din elementele de design ale monitoarelor LG cimema și gaming), performanțele bune, softul revizuit (e vorba despre webOS 3.0), multitudinea de porturi și telecomanda ușor de utilizat.
Contra achiziției ar fi că nu are Android, dar oricum e un sistem de operare avansat.

Deci, dacă te interesează un aparat care să arate bine, să afișeze o imagine de calitate și să nu coste prea mult atunci modelul acesta ar fi recomandarea mea. Televizoarele celor de la LG sunt în topul preferințelor mele și ale clienților deoarece negru e negru, iar imaginile sunt superbe.
Alături am pus și un clip cu televizor similar ca aspect.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu