Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

LG 65UH668V, televizor LED cu webOS și ecran 4K

LG 65UH668V e un televizor cu ecran de 65 inci (aproximativ 164 centimetri) care se adresează celora interesați de un model care să arate bine pe masă ori pe perete și care să aibă integrate multe tehnologii utile. Cu un astfel de televizor poți vedea divertisment din orice sursă (că e vorba de Internet, cablu, harduri externe etc).

Modelul acesta din seria uh668V e unul disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care e de top din toate punctele de vedere.

LG 65UH668V, televizor LED cu webOS și ecran 4K

Specificații

Pe partea de caracteristici acest model se laudă cu rezoluția 4K, că are suport pentru conținut HDR, softul smart și tunerul digital triplu.
Ecranul e unul absolut superb întrucât are cea mai mare rezoluție posibilă și unghiuri de vizualizare perfecte.
Softul e unul inteligent echivalent Android, mai exact e vorba despre webOS. Acesta vine cu aplicații diverse și web browser. Printre aplicații aș menționa Netflix și Youtube.
Pentru vizionarea de posturi TV la calitate HD acest televizor are tuner HD, dar și slot CI+ (în acest slot se inserează cardul CI care-l primiți de la furnizorul de cablu).

Avantaje

Vine cu un soft inteligent care suportă diverse aplicații. Acestea sunt preinstalate ori pot fi instalate din store. Cele mai importante sunt Netflix și Youtube.
Imaginea e una de calitate întrucât ecranul ar rezoluție UHD și o diagonală suficient de mare pentru ca aceasta să fie afișată corespunzător.

Dezavantaje

Ai nevoie de un spațiu mare pentru a-l pune pe o masă ori perete. (Suportul compatibil trebuie să vie Vesa 300×300.)
Pentru unii (în special seniori) poate că utilizarea e mai complicată, însă dacă folosești un smartphone atunci nu o să întâmpini dificultăți.

Concluzii

Dacă din diferite motive nu ai loc de un model de 65 inci atunci poți alege un model de 55 cum ar fi 55UH668V. Evident că restul caracteristicilor sunt identice.
Alături am pus un clip pentru a vă face o părere despre cum arată acest model. Puteți vedea că are un picior similar cu cel al monitoarelor noi de la acest brand. E un design nou care încă nu a fost copiat de niciun alt producător.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu