≡ Meniu

LG 65UH7707, TV 4K cu webOS versiunea 3

LG 65UH7707 e un televizor modern apărut în 2016 care vrea să fie unul dintre cele mai avansate TV-uri. Printre facilitățile cu care se laudă aș enumera rezoluția Ultra HD, suportul pentru sunet DTS, că are multe porturi HDMI, tunerul digital triplu și compatibilitatea Vesa 300×300 (suporturi compatibile găsim aici). Evident că acest TV e compatibil cu Magic Remote, adică acea telecomandă specifică televizoarelor smart de la LG, iar această telecomandă poate fi cumpărată de aici la un preț ok.

Modelul acesta din seria UH7707 e unul disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar eu zic că-și merită banii întrucât vine cu două intrări de antenă precum și cu alte conexiuni utile pe care le voi menționa mai jos.

LG 65UH7707, TV 4K cu webOS versiunea 3

Pentru anul 2016 diferiți producători de televizoare au trecut pe quantum la partea de ecran, ceea ce înseamnă culori mai bune (miliarde de culori realiste).
Ecranul acestui model afișează imagini de cea mai bună calitate deoarece e unul IPS și cu rezoluție 3840×2160 pixeli. În acest fel o să beneficiați de o imagine splendidă dacă și sursa e una superioară, adică dacă aveți canale HD, filme Blu-ray ori filme 4K.
Dacă nu vreți să vă uitați la posturi TV atunci puteți să vă conectați la net și să vă uitați la filme de pe Netflix deoarece softul e unul cu suport pentru aplicații. Începând din 2016 avem suport pentru Netflix și în România.
Softul e webOS 3.0, iar față de versiunea anului 2016 are câteva finisaje.

Pro acest model ar fi faptul că nu costă mult, aspectul mai mult decât plăcut, că are două intrări RF In (astea sunt pentru antenă/cablu), imaginile de calitate superioară, softul avansat și că e ușor de utilizat.

Concluzia mea legată de acest model ar fi că își merită banii și dacă ne uităm atent atunci vedem că prea puține modele de pe piață vin cu caracteristici similare.
Dacă vreți să vă mai luați un TV din această serie, dar pentru camera copiilor atunci există 55UH7707.
Din clipul de mai jos poți vedea mai bine cum arată acest model, mai exact că are un design nou, iar dacă din varii motive nu-ți place cum arată piciorul atunci poți să-l pui pe un perete.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu