Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

LG 65UH8507, televizor super performant cu WebOS 3.0

LG 65UH8507 este un televizor Super UHD de dimensiuni generoase, că doar are un ecran de 164 cm. Astfel de serii oferă variante de dimensiuni generoase și nu veți găsi variante ca de exemplu: 81 cm. Nu are sens un televizor mic cu imagine 4K deoarece nu vă veți bucura de claritatea oferită de acele tehnologii dar și de rezoluția foarte mare. În sufragerie, acest gadget va da un plus de eleganță sufragerie în special că are un finisaj argintiu. Televizoarele pe negru nu mai iasă în evidență de aceea producătorii au optat pentru acest tip de finisaj.

Am pus poza de jos pentru a vă face o idee dar și o prezentare la final pentru a vă face o idee despre acesta. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

LG 65UH8507, televizor super performant cu WebOS 3.0

Sistemul audio al acestui model e foarte performant deoarece are o calitate audio superioară și o ieșire audio de 40W. Caracteristicile de imagine sunt de ajuns pentru un model așa de mare și tehnologiile au un rol foarte important: True black, Wide viewing angle, Billion Rich Colors, Local Dimming și multe altele. Acestea nu le găsi pe seriile ieftine dar cu trecerea anilor și televizoarele ieftine vor avansa.

Conectarea la internat o puteți face prin cablu de rețea sau prin intermediul tehnologiei WiFi, iar pentru a doua variantă e necesar un router wireless. Dotările speciale ale acestui model sunt multe: Quad Core, WiDi, Miracast, browser web, SimpLink și multe altele. Lista e destul de lungă deoarece e vorba de un televizor din segmentul superior.

Plusuri: design subțire, design modern, imagine splendidă, poate fi folosită telecomanda Smart – Magic Remote.
Minusuri: nu prea sunt.

Chiar dacă LG 65UH8507 nu vine cu prea multe accesorii, acea telecomandă specială poate fi achiziționată și ulterior. Sincer, nu orice serie de la LG o are și nu înțeleg de ce… În pachet veți găsi doar doar accesoriile clasice care sunt prezente la orice alt televizor și nu are sens să le mai enumăr. Multe televizoare permit conectarea unui smartphone la televizor dar nu veți putea face chiar orice cu el, de aceea e nevoie de acea telecomandă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu