Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

LG 65UH950V, televizor cu diagonală de 164 cm și imagine 4K

LG 65UH950V e televizorul ideal pentru sufrageria voastră deoarece e mare, imagine e clară din orice unghi ați privi-o, are interfață prietenoasă, multe porturi pentru a putea conecta orice etc. Telecomanda Magic Remote e necesară pentru a utiliza ceva mai ușor un astfel de televizor, iar dacă pachetul nu e include, atunci trebuie luată ulterior. E destul de dificil să utilizezi un televizor așa de complex fără un periferic corespunzător. Anul trecut am văzut televizoare care acceptau gesturi sau comenzi vocale, însă e o tehnologie destul de costisitoare și parcă e mai plăcut să interacționezi prin intermediul unei telecomenzi.

Sunt multe serii care au fost lansate anul acesta și observ că mai toate au WebOS 3.0 dar și un design plăcut pe gri (e același la mai toate). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

LG 65UH950V, televizor cu diagonală de 164 cm și imagine 4K

Ecranul său e numit SUHD datorită caracteristicilor tehnice foarte bune și nu există ceva mai bun la ora actuală. Pe partea de sunet are: sunet clar III, moduri diverse și multe alte tehnologii. Nu voi face o listă cu toate acele tehnologii deoarece le știți deja de la toată generația de televizoare noi. Acesta necesită o măsuță TV destul de mare deoarece are un stativ mare sau mai există varianta montării sale pe perete.

Din poza de sus se poate observa interfața oferite de WebOS și versiunea e destul de importantă cât timp ați avut deja un model Smart de la LG. Alte branduri oferă diferite sisteme de operare și eu recomand doar cele cu WebOS, Android, Tizen sau Firefox OS. dacă nu e precizat sistemul de operare, înseamnă că nu are iar funcțiile Smart sunt de bază.

Plusuri: WebOS 3.0, arată destul de bine, multe porturi, imagine clară și sunet puternic.
Minusuri: nu sunt.

LG 65UH950V nu se adresează oricui, de aceea și prețul e ceva mai piperat, dar justificat. Din clipul de jos vă puteți face o idee despre noua generație care a fost lansată iar dotările sunt destul de apropiate. În sensul că toate modelele mari au imagine 4K, design similar, tehnologii avansate și altele.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu