Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

LG 75UH855V, televizor Super UHD cu design elegant

Televizorul LG 75UH855V face parte din segmentul superior deoarece oferă destul de multe dotări, tehnologii și ecranul e foarte generos. Bineînțeles, un televizor Premium nu trebuie să fie doar foarte mare, ci calitatea e mai presus de toate. În general, televizoarele mai mari au tehnologii mai numeroase dar și mai avansate. Caracteristicile speciale sunt numeroase și majoritatea sunt foarte importante – HDR Super, DolbyVision, IPS 4K Quantum, ColorPrime Plus, Harman Kardon etc. Lista de dotări speciale e destul de lungă și diferă de la o serie la altă, doar că seriile mai avansate au mai multe.

Multe alternative pot fi luate în calcul dacă vreți un televizor performant într-un buget mai mare, doar că pentru o cameră mare, e nevoie de un televizor pe măsură. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

LG 75UH855V, televizor Super UHD cu design elegant

Poate fi conecta la o consolă de jocuri deoarece are porturile necesare iar calitatea sunetului e decentă pentru un model așa de mare. Difuzoarele sunt puternice iar tehnologiile audio măresc calitatea. Mă refer la sunet clar II, DTS, harman Kardon, Ultra Surround. Chiar și pe partea de imagine, acest televizor excelează și nu am ce să-i reproșez deoarece imagine UHD aduce după sine multe tehnologii.

Tunerul TV e destul de performant dar nu cred că vă interesează un astfel de aspect, ci mai degrabă funcționalitatea sa. Interfața e mult mai avansată decât la televizoare simple și se datorează sistemului de operare WebOS. Conectivitatea e foarte importantă la un televizor, dar modele Smart nu duc lipsă de nimic la acest capitol. Caracteristicile speciale ale acestui model sunt numeroase și țin de partea Smart a acestui model.

Plusuri: are porturi destul de multe, ecran generos, performanțe corespunzătoare, design modern, ușor de folosit.
Minusuri: nimic.

LG 75UH855V e unul dintre cele mai interesante televizoare de la acest brand și care vi-l recomand dacă aveți un buget pe măsură. Prezentarea de la final e ca să vă faceți o idee despre pachetul său și cam cât de mare e un astfel de televizor. Sunt destul de multe motive pentru a alege acest model și nu mă refer la cele menționate anterior, ci la toate acele tehnologii incorporate.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu