≡ Meniu

LG 79UB980V, televizor cu 8000 lei reducere

LG 79UB980V e un televizor modern (fratele mare al lui LG 55UB850V) cu o diagonală de 200cm și rezoluție 4K. Normal că are integrate numeroase lucruri precum webOS, suport 3D, 200Hz, UCI (Ultra Clarity Index) 1300, wireless și altele. Un TV precum acesta se adresează localurilor, dar și celora care vor să aibă acasă un mic cinema.
În momentul de față are o reducere de 8000 lei aici și de aceea eu zic să profiți de ofertă.

Pe acești bani primim un televizor de 79 inci cu o imagine incredibil de clară. Dacă te pasionează filmele 3D atunci trebuie știut că acesta le suportă, și în pachet sunt livrate două perechi de ochelari.

LG 79UB980V, televizor cu 8000 lei reducere

Pe partea de specificații se poate lăuda cu multe lucruri cum ar fi softul smart, ecranul clar și multitudinea de porturi. Dacă aveți întrebări legate de refresh atunci trebuie știut că e de 200Hz, iar cel soft de 1300Hz.
Dacă o să-l folosiți pe post de monitor atunci s-ar putea să fiți nevoiți să faceți anumite setări, mai exact la HDMI să selectați PC. Asta pentru ca scrisul să se vadă clar.

Plusurile modelului acesta ar fi diagonala foarte mare, disponibilitatea telecomenzii magice și a ochelarilor… evident că pe lângă multele alte avantaje menționate mai sus.
Singurul lucru care mă deranjează e că nu are Android (prezența acestui OS ar fi ajutat deoarece pentru el sunt disponibile o mulțime de aplicații și jocuri, dar poate că atunci televizorul avea nevoie de un hardware mai bun). prețul nu e un impediment deoarece nu e mare.

De final pot spune despre acest televizor că e unul perfect pentru un mic cinema deoarece poate reda filme la orice calitate, iar dacă te interesează jocurile atunci trebuie știut că și ele se vor vedea ok.
Alături poți vedea mai bine cum arată televizoarele din seria UB980V.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu