≡ Meniu

LG 86UH955V, televizor de tip SUHD 4K de 218 cm

LG 86UH955V este unul dintre cele mai mari modele de pe piață de la acest brand, însă nu oricine și-l permite. Acest brand oferă televizoare Smart cu sistem de operare WebOS care mi se pare destul de reușit, iar alte branduri oferă televizoare cu Tizen, Android sau Firefox. Nu are importantă ce sistem de operare are ci e suficient că-l are, deoarece funcționalitatea crește la acesta. Nu recomanda televizoarele Smart ieftine deoarece au funcții de bază care pot fi deranjante pentru o persoană care vrea mai multe de la un televizor. Multe televizoare permit utilizarea telefonului în locul telecomenzii, în cazul în care în pachet e inclusă doar o telecomandă clasică.

Alternativele sunt multe deoarece ele reprezintă variante mai ieftine pentru că nu văd de ce ați căuta un model mai scump. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

LG 86UH955V, televizor de tip SUHD 4K de 218 cm

Calitatea audio e impresionantă deoarece are boxe de ultimă generație cu tehnologie corespunzătoare. alături de acesta nu mai sunt necesare boxe deoarece sistemul audio incorporat e unul de ultimă generație. Astfel de televizoare nu necesită nici măcar un player multimedia deoarece conținutul media poate fi redat de pe internet prin intermediul interfeței oferite.

Dotările sale sunt destul de bune și nu cred că i-aș putea reproșa ceva la acest capitol. Porturile sale sunt destul de multe pentru că e un Smart TV și poate vă doriți să conectați gadgeturi sau periferice care nu sunt incluse, dar le-ați luat ulterior. Fiind un model așa de mare, pot spune că face parte din cea mai bună serie de la ora actuală. Deci are caracteristici speciale ceva mai multe dar și mai bune decât multe.

Plusuri: poate fi montat pe perete, are multe porturi, sunet puternic, imagine naturală, interfață plăcută.
Minusuri: nu sunt.

LG 86UH955V e un televizor care trebuie pus într-o cameră mare, mai precis o sufragerie de circa 30 metrii pătrați. Ideea e că trebuie să-l priviți de la o distanță suficient de mare pentru ca ochii să nu aibă de suferit. Nu aș recomanda un video proiector chiar dacă e mai ieftin deoarece nu oferă aceeași claritate și poate vreți să vedeți filme și ziua.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu