Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

LG Door in Door GSJ760WBXV, side by side cu design modern

LG Door in Door GSJ760WBXV face parte dintr-o serie destul de avansată și se poate observa din prezentarea de la final. Sunt destul de multe modele similare chiar și pe alte culori, dar cel de jos mi se pare a fi cel mai reușit. Fiecare brand oferă anumite caracteristici speciale și denumirile unor tehnologii pot fi diferite chiar dacă e vorba de același lucru. Îmi plac finisajele din jurul mânerelor și alte variante oferă mânerele verticale.

Poate că nu orice model ar putea să concureze cu acesta sau să fie o alternativă mai bună, dar chiar nu văd ce nu v-ar plăcea la acesta. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

LG Door in Door GSJ760WBXV, side by side cu design modern

Sistemul de răcire e destul de avansat la un aparat nou și așa trebuie să fie pentru a economisi bani la factura de curent. Astfel, veți recupera parte din banii investiți. Are o clasă energetică A++ iar consumul de energie anual e de 419 kWh. Volumul total al acestui model e de 600 litri și acesta e împărțit astfel: 405 litri la frigider și 196 litri la congelator. Are ambele tipuri de dozatoare, deci vă puteți bucura de un suc rece cu gheață ori de apă răcoritoare.

Alimentele arată mai bine cu un sistem de iluminare foarte bun – LED, dar și interiorul e mai vizibil. Veți putea pune cam orice în acest aparat deoarece spațiul dintre rafturi e destul de generos, chiar și un tort.

La capitolele funcții și siguranță, acest aparat are următoarele dotări: super-congelare, super-răcire, sistem antibacterian, sistem de avertizare pentru ușă deschisă. Nu trebuie neglijate tehnologiile care nu sunt prezent pe orice aparat: Smart Diagnosis, Multi Air Flow și Fresh Zone. Ideea e că puteți depista mult mai rapid o problemă apărută, sistemul de circulare al aerului e mai bun și sunt compartimente multiple pentru alimente.

Plusuri: arată foarte bine, mult spațiu interior, performanțe decente, consum mic, multe tehnologii avansate.
Minusuri: nu sunt.

LG GSJ760WBXV e vorba de un aparat electrocasnic are cu o lățime de 91 cm, deci nu ați putea să-l puneți în locul vechiului model. Prezentarea de la final vă poate ajuta să faceți o alegere corectă și nu cred că o combină reprezintă alegerea mai bună.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu