≡ Meniu

LG Econo Inverter E18EM, AC cu filtru de protecție dublu

Aparatul de aer condiționat LG Econo Inverter E18EM e un model al anului 2016 dotat cu o capacitate de 18000 BTU pe partea de răcire și încălzire. Clasele de energie de răcire și încălzire sunt unele foarte bune, adică A pentru ambele variante. Vine cu un filtru foarte avansat care e dublu, iar din această cauză aerul evacuat va fi mai curat.
Întreținerea unui astfel de AC nu e prea complicată deoarece vine cu autocurățare. În cazul în care doriți să faceți o temperatură a aerului potrivită într-un interval scăzut de timp atunci vă va ajuta Jet Mode care coboară temperatura aerului până la 18 grade.

Acest LG E18EM are un preț bun Vezi prețul special de azi. Nu e un model cu wifi (e doar wi-fi ready), dar are o telecomandă modernă și ușor de folosit.
Nivelul de zgomot al unității interioare e unul scăzut, adică de 42 decibeli, iar în acest fel nu o să fiți deranjați de zgomot.
Dacă alte aparate AC au compresoare de la alte branduri, compresorul din acest model e tot LG.

LG Econo Inverter E18EM, AC cu filtru de protecție dublu

Capacitatea de 18000 BTU e una medie făcând aparatul unul foarte bun pentru încăperi mici ori mai mari. În momentul de față nu sunt temperaturi extreme, dar parcă vara e o combinație de primăvară și toamnă, iar din această cauză vă vor prinde bine funcțiile de răcire și încălzire întrucât seara e cam rece.
E un aparat care respectă cerințele UE, iar din acest motiv e dotat cu inverter. Acesta asigură un consum de curent cu până la 50% mai mic în comparație cu modelele care nu au așa ceva.

Pro achiziția acestui model ar fi faptul că nu costă prea mult, că oferă multiple facilități și că e ușor de folosit.
Contra ar fi că nu are wi-fi integrat și ar mai trebui cumpărat un aparat separat.

Un aparat precum acesta te va ajuta pe timp de vară cât și iarnă mulțumită funcției duble de încălzire cât și răcire. Montajul nu e unul prea complicat dar e bine să se facă de către cineva autorizat deoarece în caz contrar o să pierdeți garanția.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu