≡ Meniu

LG Econo Inverter Z09EM, AC cu Jet Cool și filtru dublu

LG Econo Inverter Z09EM e un aparat de aer condiționat ieftin și cu multe dotări pentru cei cu un buget redus, dar care vor ceva de calitate. Consumul de curent e unul redus întrucât are clasa A+ de eficiență energetică. Poate că vă întrebați dacă are kit de instalare inclus (recomand acest serviciu de instalare deoarece e ieftin și bun), iar răspunsul ar fi că nu. În schimb are suport pentru tehnologie Wi-Fi, fiind Wi-Fi Ready.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat cu Inverter (această caracteristică reduce considerabil consumul de curent), deci care corespunde noilor cerințe ale CE. Din imaginea de alături poți vedea că e un aparat simplu ca design și că se va integra perfect în camera de zi ori unde doriți să-l amplasați.

LG Econo Inverter Z09EM, AC cu Jet Cool și filtru dublu

AC-ul de față vine cu multiple funcții, printre acestea numărându-se Jet Cool, Autoclean și Comfort Air. Legat de Sleep Mode pot spune că are așa ceva, dar nu a găsit informații legate de Auto Restart.
La prima vedere controlarea prin wireless nu pare mare lucru, dar acest lucru vă va ajuta în sensul că puteți controla aparatul de la distanță, iar în acest fel o să avem o casă inteligentă (smart home).

Pro acest model ar fi costul de achiziție mic, că arată bine, filtrul avansat și fiabilitatea ridicată. Garanția standard e de  ani și poate fi extinsă la mai mult prin intermediul serviciului garanția plus.

Aparatul are un mod de funcționare rapid numit Jet Mode, iar acesta reduce temperatura la 18 grade în 30 minute prin apăsarea butonului aferent.Partea de filtre e una avansată deoarece vine cu protecție contra bacterii și praf.

Deci, dacă te interesează un aparat care să arate bine și să aibă integrate o mulțime de dotări utile atunci acest LG ar fi o soluție.
Nivelul de zgomot al aparatului e unul redus deoarece unitatea interioară e una du un nivel de zgomot de 39 decibeli, iar cea exterioară e una cu 49 decibeli.
Deoarece nu vine cu kit de instalare trebuie să vă spun că instalarea va costa undeva la la 360 lei, iar un serviciu specializat găsiți aici.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu