≡ Meniu

LG Econo Inverter Z12EM, model cu 12000 Btu și clasa A+

LG Econo Inverter Z12EM e un aparat AC adresat celora care vor să răcească o încăpere mare. Vine cu clasa A+ de eficiență energetică și cu un filtru dublu pentru purificarea aerului.
E un model premium care vine cu o sumedenie de funcții, iar pe câteva dintre ele le voi menționa în paragrafele ce urmează.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat cu fiabilitate ridicată mulțumită garanției e 3 ani… extensibilă la mai mult. Din imaginea alăturată puteți observa aspectul acestui model, mai exact că e un aparat alb cu design plăcut.

LG Econo Inverter Z12EM, model cu 12000 Btu și clasa A+

Vine cu Jet Mode care presupune că poate scădea temperatura la 18 grade în 30 minute.
E un model care te apără de praf și bacterii deoarece are un filtru cu o mărime de peste 10 microni. Legat de curățare trebuie să menționez că are Auto Cleaning ceea ce înseamnă că se va curăța singur.
Poate fi controlat wireless, dar pentru asta mai trebuie să cumpărați separat un aparat numit controller smart wi-fi.
Dacă alte branduri vin cu compresor ori cu componente de la alți producători, acest model vine cu compresor LG.
Consumul redus de energie e datorat prezenței inverter, care e o cerință a Uniunii Europene și care ajutor la buzunar, dar și mediul înconjurător.
Modelul de noapte (Sleep mode) e foarte util întrucât aparatul nu va scoate zgomot și în acest fel o să aveți parte de un somn odihnitor.

Pentru achiziția acestui model ar fi mai multe motive printre care aș menționa faptul că are garanție îndelungată, că are are filtru performant, multitudinea de funcții, aspectul plăcut, că are Sleep mode și nivelul de zgomot scăzut de 58 decibeli.

Deci, dacă ești interesat în achiziționa un model de aparat de aer condiționat care să poată răci o cameră mai mare atunci acest model ar fi recomandarea mea. Există multiple modele similare, dar pe acesta îl recomand întrucât vine cu componente bun și funcții care chiar sunt utile.
Instalarea nu e un proces complicat, dar e obligatoriu să se facă e o persoană autorizată.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu