≡ Meniu

LG F1096NDA3, mașină clasa A+++

LG F1096NDA3 este o mașină de spălat rufe cu o capacitate de 6 kilograme care se adresează celora cu un buget mediu, dar care vor să economisească atunci când spală rufe. Acest ultim lucru e posibil datorită faptului că vine cu clasa A+++ de eficiență energetică și cu Fuzzy Logic.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci se comportă fără reproșuri atunci când vine vorba despre a spăla ceva rapid și cu puține resurse.

LG F1096NDA3, mașină clasa A+++

Pe partea de caracteristici acest model se evidențiază cu clasa de eficiență energetică A+++ (care e una foarte bună din punctul meu de vedere), detectarea automată a cantității, nivelul de zgomot redus (56 decibeli la spălare) și altele.
Având o capacitate de încărcare de 6 kilograme se adresează celora cu o familie nu prea mare, iar viteza de centrifugare de 1200 rotații te va ajuta să ai niște haine stoarse bine.
Garanția standard a aparatului e de 2 ani și poate fi extinsă la mai mult dacă e nevoie cu ajutorul serviciului garanția plus.
Printre numeroasele programe există și programe scurte cum ar fi cel quick 30 destinat spălării rapide. În cazul în care aveți de spălat o cantitate redusă de haine atunci o să vă sară în ajutor faptul că are detectarea automată a cantității. Această caracteristică presupune faptul că aparatul are niște senzori care detectează automat cât de încărcată e cuva și în funcție de acest lucru adaptează resursele.

Pro achiziția acestui model ar fi costul mic, că are o clasă de eficiență energetică foarte bună, multele programe, zgomotul redus și fiabilitatea marca LG.
Contra achiziției ar fi că nu are o capacitate ceva mai mare.

Deci, dacă te interesează un aparat de spălat cu un preț modest și funcții multe atunci unul de la LG cred că ar fi ok. Eu aș cumpăra mașina aceasta în special pentru simplul fapt că vine cu clasa A+++. Acest lucru înseamnă o economie de curent de 0,78 kWh. Lucrul acesta se va vedea în special atunci când o să spălați de mai multe ori pe săptămână.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu