Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

LG F10B8NDA0, mașină de spălat cu clasă A+++

LG F10B8NDA0 e una dintre noile mașini de spălat cu eficiență energetică superioară – A+++. E ușor să distingeți un așa model de unul vechi și prețurile nu sunt cu mult mai mari. Nu e un model chiar slim deoarece adâncimea sa e una de 44 cm, iar unul tipic are 40 cm. Oricum, ocupă mai puțin spațiu decât multe altele. Există mașini care pot ocupa mai puțin spațiu însă nu oferă o clasă energetică așa de bună. Modelele acestei serii arată la fel, deci dacă vă doriți un model care să arate diferit, vă recomand o serie diferită.

Alternativele sunt multe dacă e să luăm în calcul toți producătorii care oferă modele până în acest buget. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

LG F10B8NDA0, mașină de spălat cu clasă A+++

E dotat cu un afișaj LED, centrifugare de 1000 RPM, clasă energetică A+++ și capacitate de spălare de 6 kg. Consumul de energie e foarte scăzut la acesta și cu cât e mai mare acea capacitate de spălare cu atât consumă mai puțină energie (adică spălați o singură dată și nu de 2 ori). Bineînțeles, acea capacitate de spălare poate vă e de ajuns dar există variante mai scumpe cu o capacitate de cel puțin 8kg.

Are multe programe de spălare și dintre ele voi enumera următoarele: bumbac, sintetic, ușor de călcat, consum redus energie și altele. Mașinile ieftine nu oferă multe programe ci strict cele clasice. Nu e foarte silențioasă dar nivelul de zgomot depinde și de centrifugarea aleasă sau cea a programului. O puteți pune în locul vechiului model ori chiar undeva unde să nu deranjeze prea mult. Un uscător e un ajutor în plus pentru voi .

Plusuri: arată destul de bine, consum foarte redus de energie, spală suficient de bine, e fiabilă.
Minusuri: nu prea sunt.

Totuși, LG F10B8NDA0 nu e unul compact astfel încât să ocupe puțin spațiu dar pentru ce oferă, chiar nu mai are mare importanță. Aceasta nu e nici foarte ieftină dar nici foarte scumpă, de aceea o și recomand, iar data la care a fost lansată e la fel de importantă (în sensul în care să fie cât mai nouă mașina).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu