≡ Meniu

LG F12B8NDA7, mașină de spălat cu A+++ și 1200 RPM

Mașina de spălat LG F12B8NDA7 e destul de bună pentru cât costă și nu prea am ce să-i reproșez. Întotdeauna există un model mult mai bun cu mai multe dotări, dar depinde și de preț. Un alt aspect important îl reprezintă brandul iar în acest caz e vorba de unul foarte cunoscut. Se poate achiziționa și un uscător de rufe pentru a câștiga timp. Prefer uscătoarele clasice deoarece au performanțe mai mari decât cele incorporate (acele uscă pe jumătate cât spală).

Multe modele oferă un design mai plăcut deoarece trebuie să atragă într-un fel privirile. Mai precis, unele modele oferă o ușă în altă culoare (diferită de cea a mașinii), o ușă mai mare, un ecran LCD mare etc.  Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

LG F12B8NDA7, mașină de spălat cu A+++ și 1200 RPM

Doar din poza de mai sus se poate observa că are încărcare frontală iar panoul de contro le dotat cu un ecran LCD. Pe partea de centrifugare mașina are 1200 RPM dar aceasta poate fi ajustată automat (în funcție de programul ales) ori manual (de la buton). Consumul de energie e foarte important deoarece e un aparat de folosință îndelungată și în timp puteți recupera investiția făcută. Deci pot spune că unele mașini cmerită cumpărate chiar dacă nu par prea accesibile.

Programele de spălare sunt numeroase și sunt cele standard la care se adaugă și câteva programe speciale. Funcțiile sale speciale sunt: Smart Diagnosis, motor cu Direct Drive și 6 Motion. Dimensiunile aparatului sunt următoarele: 85 cm înălțime, 60 cm lățime și 45 cm adâncime. Deci nu diferă cu mult de cele ale altor modele însă există variante și mai compacte (adâncime de 40 cm). Panoul de control e cam la fel adică în centru se află butonul pentru selectarea programului iar în dreapta se pot ajusta diverși parametrii.

Plusuri: toate acele funcții speciale/tehnologii, consum redus de energie, programe satisfăcătoare, nu ocupă mult spațiu.
Minusuri: nu prea sunt.

LG F12B8NDA7 e un aparat destul de mare însă spre deosebire de multe modele mai vechi acesta e de tip Slim. Tot mai multe mașini sunt înguste și acest aspect e foarte important într-o locuință mică. Depinde și cum vreți să o puneți deoarece mai sunt și mașinile cu încărcare verticală care au lățime de 40-45 cm.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu