≡ Meniu

LG F12B8QD1, mașină de spălat cu clasă energetică foarte bună

Mașina de spălat rufe LG F12B8QD1 e una destul de interesantă deoarece are A+++, poate spăla până la 7 kg de rufe și are centrifugare de 1200 RPM. Aceste caracteristici sunt destul de bune și e loc de mai bine deoarece sunt mașini care pot spăla mai mult sau chiar să stoarcă cu 1400 RPM. Depinde și de cât sunteți dispuși să cheltuiți cu un astfel de aparat, dar eu îl consider a fi o bună investiție. Dacă vi se pare a fi un ajutor pentru acasă, puteți lua în calcul și un uscător deoarece nu mai e nevoie să puneți la uscat rufele.

Alternativele sunt destul de multe deoarece până în acest buget veți găsi destule modele similare însă nu toate au chiar aceleași dotări. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

LG F12B8QD1, mașină de spălat cu clasă energetică foarte bună

Capacitatea de încărcare e irelevantă deoarece cea de 7 kg e cea maximă iar unele programe de spălare redus din performanțele mașinii (temperatură, centrifugare sau capacitate de încărcare). Clasele de eficiență sugerează cât de bine stă mașina la acel capitol, deci la consum nu avem ce să-i reproșăm deoarece are A+++. Pe an, această mașină spală cu un consum de numai 0.77 kWh care e mult sub cel al altor modele. La centrifugare e doar B, deci putea fi mai bună dar nu vă ajută prea mult o centrifugare de 1400 RPM deoarece unele țesături tot nu pot fi stoarse diferit.

Are 13 programe de spălare din care puteți alege și ele sunt destul de diversificate pentru a obține rezultatele dorite, indiferent de țesătură. Se poate amâna pornirea cu câteva ore dacă nu vreți să spele imediat. Dimensiunile sunt destul de acceptabile adică pentru așa performanțe, adâncimea e de 55 cm.

Plusuri: are consum redus de energie, design destul de bun, fiabilă și accesibilă.
Minusuri: nu prea sunt.

LG F12B8QD1 e una dintre cele mai reușite modele în acest buget și de la acest brand, iar dacă nu vă place vă recomand unul ceva mai performant dintr-o serie mai avansată. Vă puteți face o idee despre ea din clipul de mai jos sau chiar din poza pusă mai sus.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu