≡ Meniu

LG F12B8QD5, mașină de spălat cu motor Direct Drive

LG F12B8QD5 e un aparat electrocasnic premium adresat celora care au nevoie de un aparat care să poată spăla o cantitate mare de rufe cu o un consum mic de curent.
Nivelul de zgomot al aparatului e unul normal și de aceea aparatul nu vă va deranja atunci când va spăla. Când are loc procesul de centrifugare atunci și nivelul de zgomot va urca puțin deoarece are 1200 rotații pe minut.

Modelul F12B8QD5 al celor de la LG e unul care vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat de top care poate fi utilizat pentru a spăla o cantitate de până în 7 kilograme de rufe cu un consum mic de resurse. Aici intervine și detectarea automată a cantității aka Fuzzy Logic.
Ca aspect acest aparat e unul care arată bine, lucru sesizabil din imaginea de alături, iar din aceasta putem vedea și faptul că are un panou de comandă destul de simplist.

LG F12B8QD5, mașină de spălat cu motor Direct Drive

Principalele caracteristici tehnice care ar trebui precizate la acest model ar fi clasa A+++ de eficiență energetică, programul scurt (sau rapid de 30 minute), senzorii Fuzzy Logic și 6 Motion (e o caracteristică care ajută la o spălare eficientă prin diferite mișcări).
Mașina e una Direct Drive, adică are motorul pus direct pe centrul tamburului, iar acest fel avem parte de câteva avantaje cum ar fi consum mai mic de curent, mai puține piese uzate, stabilitate la vibrații și nivel redus de zgomot. Motorul DD e unul care beneficiază de o garanție de 10 ani în timp ce aparatul are o garanție standard de 2 ani (extensibilă).

Pentru achiziția acestui model ar fi că arată bine, costul de achiziție deloc mare, fiabilitatea crescută și că-i ușor de folosit.
Contra ar fi că nu are o capacitate de stocare mai mare.

De final pot spune că modelul acesta e unul excelent pentru cei interesați în a spăla o cantitate mică ori mare de rufe cu un consum mic de resurse.
Vine cu numeroase programe, printre acestea numărându-se și cel rapid de 30 minute adresat unei cantități reduse de haine ori hainelor care nu sunt prea murdare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu