≡ Meniu

LG F12U2TDN5, mașină de spălat cu Inverter Direct Drive

LG F12U2TDN5 e o alegere foarte bună dacă vă doriți un model de la un brand foarte cunoscut și vă interesează, deci fiabilitatea. E un model Smart din câteva puncte de vedere și se poate folosi telefonul pentru a controla astfel mașina (puteți folosi și alte programe de spălare). Dacă vreți doar aparate performant vă recomand seriile mai scumpe deoarece prețurile sunt justificate de noile tehnologiile care sunt incorporate. Aceasta poate fi pusă chiar sub blat dacă aceți un mobilier corespunzător (mă refer doar la adâncime).

Alternativele sunt multe deoarece la un așa buget și pot fi oferite și de alte branduri. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

LG F12U2TDN5, mașină de spălat cu Inverter Direct Drive

E un model cu încărcare frontală și se poate observa din poza de sus. Are un control digital decent și spre deosebire de cele clasice, displayul e ceva mai mare. Capacitatea de stoarcere e decentă – 1200 RPM, însă unele programe de spălare se folosesc de o capacitate inferioară (astfel și consumul e mai redus).

Capacitatea de spălare maximă e de 8kg și nu cred că veți avea nevoie de o capacitate mai mare. Are 30 de programe de spălare și chiar pot spune că nu-i lipsește nici unul, oferă chiar și programe de spălare speciale. Un astfel de aparat electrocasnic are și tehnologii destul de avansat: 6 Motion, TurboWash (reduce mult timpul de spălare a unui program), Smart Diagnosis (oferă informații despre unele probleme întâmpinate de această mașină) și motor cu Invert Direct Drive. Dimensiunile sale sunt cele clasice deci nu e un model care are un design slim (îngust).

Plusuri: are un design elegant, performanțe mari, consum redus de energie, multe tehnologii și funcții.
Minusuri: nu oricine și-l permite.

LG F12U2TDN5 e un aparat electrocasnic destul de mare pentru că e un model și performant, căruia nu ai ce să-i reproșezi. Doar după cum arată se poate observa că e un model deosebit și care poate spăla mult (are o ușă mai lată). Un aparat care poate fi util alături de acesta e un uscător de rufe dar capacitate de uscare trebuie să fie corespunzătoare (tot de 8 kg).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu