≡ Meniu

LG F1496AD3, mașină cu uscător pe alb

LG F1496AD3 e o mașină de spălat cu uscător, fiind un electrocasnic foarte util deoarece e un aparat 2 în 1. Poate spăla undeva la 8 kilograme de rufe, iar pe partea de uscare poate usca undeva la 4 kilograme.
O să fie un aparat foarte apreciat de cei care nu au prea mult loc în casă ori care stau într-o garsonieră.
Eu zic că un aparat precum acesta e binevenit deoarece pe piață sunt prea puține mașini cu uscător integrat, chiar le numeri pe degete.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi. Dacă e să ne gândim bine atunci vedem că e mai ieftin decât dacă am cumpăra separat mașina de spălat și uscătorul.

LG F1496AD3, mașină cu uscător pe alb

Stă excelent din punct de vedere al caracteristicilor deoarece vine cu un număr de 13 programe care te vor ajuta să speli eficient diferite tipuri de rufe. Vine inclusiv cu un program rapid de 30 de minute care se va dovedi foarte util pentru spălarea unei cantități mici de rufe.
Cuva e una de 8 kilograme, iar rufele sunt spălate cu ajutorul a 1400 rotații care e o viteză de centrifugare foarte bună.
Are integrat Fuzzy Logic care e acea caracteristică despre care putem spune că te va ajuta să faci o economie mare de curent și apă. Acest Fuzzy e o caracteristică activată automat presupunând că aparatul „scanează” cuva să vadă cât e de încărcată, iar în funcție de încărcare adaptează resursele.

Lucruri pozitive la acest model ar fi consumul redus de resurse, că-i realizat din materiale de calitate și existența unui număr mare de programe pentru spălarea diverselor tipuri de rufe. Nu are Eco Bubble, dar are un program de spălare fără centrifugare care o să vă ajute să economisiți curent atunci când rufele nu sunt chiar așa de murdare.

Deci, dacă vrei o mașină de spălat haine care să aibă și uscător atunci acest model ar fi pentru tine. Nici nu e un aparat zgomotos deoarece nivelul de zgomot la spălare e de 54 decibeli.
De alături poți să-ți faci mai bine o părere despre cum arată și despre cum se prezintă panoul de control.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu