≡ Meniu

LG F1496ADP3, mașină cu inverter și cu uscător incorporat

LG F1496ADP3 e un electrocasnic destinat celora care vor să economisească timp, spațiu și bani. Este un aparat 2 în 1 care se descurcă foarte bine la spălare, dar și la uscare deoarece are o capacitate de spălare 8 kilograme și o eficiență energetică crescută. Și materialele din care e făcut aparatul sunt unele de calitate fiind vorba despre polipropilenă și oțel inoxidabil.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care e foarte ușor de folosit și nu consumă prea mult curent.

LG F1496ADP3, mașină cu inverter și cu uscător incorporat

Vine cu caracteristica Direct Drive care te va ajuta să beneficiezi de un nivel de zgomot redus și datorită vibrațiilor reduse sunt mai puțin piese care se vor uza.
Aparatul vine cu un număr mare de programe, mai exact 13, ir printre acestea se numără și programul rapid. Din păcate acesta e unul de 30 de minute și mi-ar fi plăcut să fie de 15.
Aparatul vine și cu o dotare ciudată numită LG Smart Diagnosis care dă un mesaj audio atunci când are probleme, iar acest mesaj poate fi transmis prin intermediul telefonului unui specialist. Lucruri similare sunt prezente și la alți producători.
Aparatul are clasa de eficiență energetică B. Nu e prea bună, dar trebuie ținut cont de faptul că aceasta e o clasă însumată, adică a mașinii de spălat și a uscătorului.

Pentru achiziția aparatului ar fi costul nu prea mare, că vine de la LG, fiabilitatea crescută, că e un aparat 2 în 1, că face economii mari de curent și materialele de calitate din care-i făcut.
Contra ar fi că nu vine cu un program de 15 minute. Acesta ar fi fost util pentru rufele care sunt puțin murdare.

De final pot spune că mașina de față se adresează persoanelor cu o familie mare ori care dețin o pensiune și vor să spele o cantitate mai mare de rufe.
Economia de spațiu făcută e una mare întrucât nu mai trebuie să țineți și un uscător care ar fi ocupat spațiu cât mașina.
Vine și cu caracteristica 6 Motion care presupune că în funcție de țesătură aparatul face mai multe mișcări.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu