≡ Meniu

LG F14U1JBS6, mașină cu capacitate de 10kg și control touch

Mașina de spălat rufe LG F14U1JBS6 e cea mai avansată variantă de la acest brand și cred că e evident din poza de jos. Unele aparate au un design care sugerează că sunt ceva mai deosebite. Nu prea am ce să-i reproșez deoarece nu-i lipsește nimic, are chiar și o tehnologie inteligentă care vă permite să folosiți telefonul pe post de telecomandă (prin NFC). Deci nu orice smartphone e compatibil cu această funcție dar nu văd sensul ei cât timp panoul de control oferă totul. Se pot descărca programe mai deosebite pe telefon însă cred că mașina are tot ce vă doriți de la ea.

Alternativele sunt multe dacă e să luăm în calcul variantele mai ieftine. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

LG F14U1JBS6, mașină cu capacitate de 10kg și control touch

E un aparat destul de mare și poate spăla foarte mult. Din poza de sus se poate observa că are încărcare frontală și un ecran LCD generos. Ca și caracteristici principale are: centrifugare de 1400 RPM, capacitate de 10 kg și clasă energetică A+++. Cu o astfel de clasă energetică, consumul e foarte redus doar că nu poate fi ca la o mașină cu capacitate de spălare inferioară. Se economisește energie și prin faptul că spălați totul o dată. Datorită noilor tehnologii și programe, timpul de spălare e mult mai scurt chiar dacă spală mult și asta e un plus care nu trebuie neglijat – Trubowash.

Are un număr generos de programe de spălare și ele sunt prezente pe panoul de control. Alegerea unei opțiuni sau a unui program de spălare se face destul de simplu deoarece controlul e de tip touch. Funcțiile speciale sunt următoarele: TurboWash, 6 Motion DD, selector centrifugare. Dimensiunile sale sunt destul de generoase – 85 cm înălțime, 60 cm lățime și 61 cm adâncime.

Plusuri: control cu butoane senzitive, multe programe de spălare, tehnologii avansate, spală mult, motor silențios.
Minusuri: nu e accesibilă.

LG F14U1JBS6 nu poate fi comparată cu una clasică la nici un capitol și e normal să fie așa. Din clipul de jos vă puteți face o idee despre caracteristicile sale speciale și e normal să aibă o ușă așa de mare (trebuie să fie corespunzătoare cu capacitatea de spălare).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu