≡ Meniu

LG F14U2TDN0, mașină premium clasa A+++

LG F14U2TDN0 este o mașină de spălat rufe care poate fi utilizată pentru a spăla până la 8 kilograme de rufe cu o eficiență sporită întrucât clasa de eficiență energetică e A+++. Întrucât are capacitate de 8kg acest model e unul adresat familiilor numeroase ori celora care vor o mașină pentru o pensiune ori ceva de genul.
Nu e doar premium, ci e și smart deoarece poate fi controlată cu ajutorul NFC de la telefon.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care se comportă fără reproșuri atunci când vine vorba de a spăla multe ori puține rufe.
Din imaginea alăturată vă puteți face o părere despre cum arată. Mai exact arată precum mașinile Samsung Blue.

LG F14U2TDN0, mașină premium clasa A+++

Pe partea de caracteristici acest model e unul care se remarcă prin numărul mare de programe, programul rapid, că are Fuzzy Logic și o eficiență energetică foarte bună. Întrucât în ziua de azi avem o mulțime de aparate conectate la curent e bine să alegem unele cu o clasă de eficiență cât mai mare. Modelul de față având A+++.
Fuzzy Logic sau detectarea automată a cantității e un alt lucru pozitiv deoarece aparatul nu va consuma apă cât pentru 8kg de rufe dacă veți avea doar 4 puse în cuvă.
Dacă sunteți o persoană cu multe alergii atunci trebuie știut că acest model vine și cu program antialergic.
Precum la alte modele de mașini de spălat LG și aceasta vine cu 6 Motion Direct Drive, adică cu o caracteristică a mașinii care presupune că există mai multe mișcări în funcție de materialul din care e făcută haina.

Atuurile modelului acesta ar fi că nu consumă multe resurse, că arată bine, ușurința în utilizare și că mulțimea de funcții integrate.
Dezavantajele unui astfel de aparat ar fi că ocupă mult loc deoarece e mai mare.

Deci, dacă vrei un electrocasnic cu care să poți spăla o cantitate mare de rufe într-un timp scurt și cu puține resurse atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Alături e și un clip pentru a vă face mai bine o impresie despre cum se prezintă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu