≡ Meniu

LG FH2B8TDN, mașină de spălat cu încărcare de 8 kg

Mașina de spălat rufe LG FH2B8TDN e una dintre cele mai bune modele în acest buget și chiar nu e nevoie să dați prea mult pe un astfel de electrocasnic. Acest brand oferă multe soluții pentru acasă și noile generații mi se par mult mai fiabile. Arată bine însă ușa cred că putea fi mai mare pentru a putea introduce mai ușor rufele în ea.

Alternativele sunt multe dacă nu aveți un brand favorit și vreți neapărat ceva ieftin și bun. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

LG FH2B8TDN, mașină de spălat cu încărcare de 8 kg

Pe partea de încărcare are o capacitate maximă de 8kg. E dotat cu încărcare frontală, ecran LED, centrifugare de 1300 RPM, clasa energetică A+++. Astfel, consumul într-un program standard nu e foarte mare 0.70 kWh și economisiți pentru că nu trebuie să spălați de mai multe ori (cum se poate întâmpla la modele care spală puțin).

Programele sale sunt multe și sunt destule programe speciale: Easy Care, Skin care, Sport etc. Are funcții speciale care nu le găsiți pe orice model: sistem de spălare inteligentă, detectare încărcătură, auto restart, selectare centrifugare, autodiagnosticare, detectare spumă și siguranță împotriva copiilor.

Ecranul digital e unul care afișează informații despre programele de spălare în desfășurare. Ca și tehnologii are motorul cu Direct Drive, care reduce din vibrații și zgomot. Nivelul de zgomot depinde și de program adică de centrifugarea aleasă. Nu e un model Slim dar nici nu putea fi unul cu o așa capacitate. Mai precis, are o adâncime de 55 cm iar un model slim are între 40 și 45 cm adâncime. Dacă alegeți o mașină îngustă trebuie să renunțați la capacitatea de spălare mare în favoarea uneia mai mici (de maxim 7 kg), dar nici centrifugarea nu e foarte mare.

Plusuri: preț foarte bun, arată bine, spăla mult și eficient, ușor de folosit și altele.
Minusuri: nimic.

LG FH2B8TDN e oferită de un brand foarte bun dar există și câteva branduri care concurează cu acesta însă raportul dotări/preț mi se pare decent la acesta. dacă nu aveți unde să uscați rufele, un uscător ar fi de folos iar unul cu capacitate de uscare mai mare ar fi necesar pentru a economisi energie.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu